Evet, bu bile Skype adınız anlamına gelir. Hesabınızı ortaokulda utanc verici bir ad kullanarak yapmış olsanız da veya profesyonel goruntunuze uyacak şekilde kucuk bir guncelleme yapmak istiyorsanız, bu makale sizi Skype adınızı değiştirme surecinde adım adım ilerletecektir.

Skype adınızı değiştirmek icin 6 adımlı işlem
Sol ust koşedeki profil resmine tıklayın
Ana menude “Skype profili” butonuna tıklayın
Mevcut Skype adınızın sağ tarafındaki kalem simgesine tıklayın.
Duzenlenebilir metin kutusundaki adınızı değiştirin
Değişikliklerinizi “onay” işaretine tıklayarak kaydedin
Sol ust koşedeki “X” i tıklayarak profilinizden cıkın

Skype Adınızı nasıl değiştirirsiniz?
Skype ’ta adınızı değiştirmek kolaydır. Cok basit, aslında, 6 kolay adımda gorevi başarabilirsiniz!

Başlamadan once, doğru Skype terminolojisini anlamalısınız.

Skype, sistem tarafından oluşturulan kimliğine bir Skype Adı diyor . Bu, başkalarıyla paylaşabileceğiniz, boylece Skype uzerinden size ulaşabilecekleri kimliktir.

Bu Skype Adı (ID) , hesabınıza ilk kaydolduğunuzda yaratılır. Skype ’taki benzersiz tanımlayıcınızdır ve değiştirilemez .

İPUCU: Skype ile fazla aşina değil misiniz? Bilgi Skype ID nasıl bulacağını burada.
Artık teknikler ortadan kalktığından, halka gosterilen Skype adınızı nasıl değiştireceğinizi oğrenelim. Gorunen adın, eğer istersen.

Aşama 1:
Skype hesabınıza giriş yaptıktan sonra, ekranın sol ust koşesine gidin. Mevcut Skype adınızı ve profil resminizi goreceksiniz. Ustune tıkla

Adım 2:
Mevcut adınızı tıkladığınızda, ana menunun acıldığını fark edeceksiniz. Bu menude, Skype hesabınızda dolaşmanıza yardımcı olacak ceşitli secenekler bulacaksınız, ancak aradığınız şey “ Skype profili ” duğmesi. Buna tıkla.

Aşama 3:
“Skype profili” duğmesine basıldığında, profil kartınızın gorunduğunu goreceksiniz. Profil kartınızda, gecerli Skype adınızın sağ tarafında ustte bir kalem simgesi goreceksiniz . Bu kaleme tıklayın.

4. Adım:
Kurşun kalem simgesine tıkladığınızda, profil resminizin ve Skype adınızın duzenlenebilir olduğunu goreceksiniz . Skype adınızı değiştirmek icin metin kutusuna yeni adınızı yazmanız yeterlidir.

Adım 5:
Yeni adınızı ne zaman beğendiyseniz, “ onay ” işaretini tıklatarak anlaşmayı imzaladığınızdan emin olun . Bu işlem değişikliklerinizi kaydeder.

6. Adım:
Sol ust koşedeki ” X ” i tıklatarak profilinizden cıkın ve bitirdiniz!

Skype adınızı nasıl değiştirirsiniz: Mobil uygulama surumu
Skype mobil uygulamasını kullanırken adınızı değiştirmek, neredeyse web uygulamasındakiyle aynı işlemdir. Profil kartınızı sol ust koşede bulmak yerine, şu anda telefon ekranınızın en ustunde bulunan profil resminizi tıklamanız yeterlidir. Oradan, daha once yaptığınız gibi 2-6. Adımları takip edebilirsiniz .

İşte buyur! Skype adınızı 6 kolay adımda nasıl değiştirebilirsiniz. O kadar kolaydır ki, Skype adınızı bir kez daha cıkardığınızda, kendi başınıza nasıl yapacağınızı hatırlayamazsınız. Umarım artık utandırıcı isimler yoktur.