Sizin icin WeChat ’i yedekleme proseduru buyduiPhone, ancak iOS cihazınızda bu tur karmaşık dosyaları yedeklemek her zaman etkili değildir; en iyi secenek onları bilgisayarınızda depolamak olacaktır. WeChat ’ın Yedekleme ve Geri Yukleme ozelliğinden burada yararlanabilirsiniz ve tum WeChat verilerinizi bilgisayarınıza hemen kaydedebilirsiniz. Bu ozellik hem PC / Mac icin kullanılabilir hem de secmeli olarak iPhone ’dan PC ’ye / PC ’nize mesaj aktarabilirsiniz. Mac Kullanımı cok basittir ve PC / Mac kullanarak WeChat sohbet gecmişini nasıl yedekleyeceğinizi burada bulabilirsiniz:

Adım 1: WeChat'i PC icin indirin ve kurun.

Adım 2: Ayrıca, ozel ID ve şifreyi kullanarak WeChat hesabınıza giriş yapın.

Adım 3: Şimdi, yazılımın en alt koşesinde, “Yedekle ve Geri Yukle” seceneğini secin.

Adım 4: Şimdi, mevcut pencerede, "PC'de yedekle" seceneğini secin.

Adım 5: Yine, yedekleme işlemini başlatmak icin "Tumunu Yedekle" seceneğine dokunun.

Adım 6: Bu, WeChat gecmişini iPhone'unuzdan bilgisayarınıza da gonderecek ve ayrıca mesajları da icerecektir.

Adım 7: Tamamlandıktan sonra, “Tamam” a dokunun.

Bu WeChat'in PC / Mac'e yedeklemesine yardımcı olabilecek cok basit bir işlemdir ve yedekleme tamamlandıktan sonra yedekleme dosyasını bilgisayarınızın sabit diskinde bulabilirsiniz.