Adres tespiti yapabilmek icin oncelikle karşı tarafın ip adresini tespit etmemiz gerekiyor. Bunun icin php ’de yazılmış olan basit bir kodu kullanacağız. Bu kodu bir web server uzerinden yayınlamanız gerekiyor.
Kod:
Kodu denemek icin dikkat cekmeyeceğim bir sayfaya atıyorum. Benim test icin kullanacağım sayfa bir inşaat sitesi olacak. İp sini oğrenme istediğim kişiye linki atarak bu sayfaya girmesini sağlıyorum. ip.txt dosyamızı actığımız zaman ip adreslerini aşağıdaki gibi gorebilirsiniz.
NOT: Guvenlik nedeniyle ip adresleri gizlenmiştir.
İp adresleri oğrendik bu bilgiler ile karşı tarafa istediğimiz gibi ulaşabiliriz. Şimdi sırada geldi yer tespiti yapmaya. Yer tespiti her zaman tam doğru olarak yapılamamaktadır. Fakat Ulke ve şehir konusunda genellikle doğru bilgiler vermektedir.
Adres tespiti nasıl yapılır ?Konum tespiti yapmak icin aşağıdaki adresi adres cubuğuna yazıyoruz.
Page Not Found ( ip adresi)
İp adresini yazdığınız zaman karşınızdaki kişinin bulunduğu adres ve şehir bilgilerini gorebilirsiniz.
İşlemden sonra adres tespiti yapmış olacaksınız. Yontem kesinlikle calışmaktadır.
Whatsapp Uzerinden Adres Oğrenme
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- Whatsapp Uzerinden Adres Oğrenme
-
31-08-2022, 14:40:00