Instagram Profil Fotoğrafı İndirme
Profil fotoğrafını indirmek amacıyla, bu iş icin tasarlanmış bir web sitesinden ve ya bir uygulamadan yardım alabilirsiniz. Bu işlem icin bir dunya web sitesi ve uygulama bulunmaktadır. Size en pratik uygulama ve web sitelerini gosterecek, sonrasında yapmanız gerekenleri adım adım anlatacağız.
İnstatakipci
İnstatakipci, Turkiye genelinde oldukca unlu web sitelerinden biri konumundadır. Bir cok Instagram aracı ile birlikte, Instagram profil fotoğrafı indirme aracıda bulunmaktadır. Turkce olup da bu kadar iyi calışan ender instagram hizmet sitelerinden birisidir. İnstatakipci ’yi kullanmak icin yapmanız gerekenler sırası ile şu şekildedir;
instatakipci.com web sitesinden Instagram profil fotoğrafı indirme aracına erişim sağlayın. Buraya tıklayarak gidebilirsiniz. Biraz aşağıda yer alan ‘Instagram Kullanıcı Adı‘ kısmına kullanıcı adınızı girin ve sorgula butonuna basın. Aşağıda bulunan ‘indir‘ butonuna tıklayın. Profil fotoğrafınızın buyuk halini karşınızda goreceksiniz, indirmek icin; telefondan giriyorsanız fotoğrafın ustune basılı tutun ve “resmi indir“e dokunun. Bilgisayardan giriyorsanız; fotoğrafa sağ tıklayın ve “resmi farklı kaydet“e tıklayabilirsiniz. Instadp
Yukarıda ki web sitesine ek bir secenek olarak Instadp ’de oldukca guzel bir aractır. Tek kotu yanı ise İngilizce ’dir. Instagram profil fotoğrafını indirmek icin yapmanız gerekenler sırasıyla şu şekildedir;
Tarayıcınızdan İnstadp.com ’a gidin. En ustteki alana profil fotoğrafını indirmek istediğiniz kullanıcının kullanıcı adını girebilirsiniz. Biraz aşağı doğru inin ve “Full Size“ bolumune tıklayın. Profil fotoğrafının orjinal halini karşınızda goreceksiniz. Hemen altındaki “Download” yazısına tıklayabilirsiniz. Yeni sekmede profil fotoğrafınızın buyuk halini goreceksiniz, indirmek icin; telefondan giriyorsanız; fotoğrafın ustune basılı tutun ve “resmi indir“e basın. Bilgisayardan giriyorsanız; fotoğrafa sağ tıklayın ve “resmi farklı kaydet“ diyebilirsiniz. Android ’de Instagram Profil Fotoğrafı İndirme
Android işletim sistemine sahip bir akıllı telefon kullanıyorsanız uygulama indirerek de Instagram profil fotoğrafı indirme işlemini yapabilirsiniz. Bunun icin onerimiz; InstaProfile ismindeki uygulamadır.
Uygulamanın kullanımı oldukca basittir. Uygulamayı indirin. Kullanıcı adını yazın ve profil fotoğrafını kolaylıkla indirin. Tek yapmanız gereken sadece bu.
Bu uygulamada beğendiğimiz en iyi ozellik; kesinlikle profil fotoğrafını en kaliteli şekilde indirmesi.
İOS ’ta Instagram Profil Fotoğrafı İndirme
Aynı şekilde bir iPhone ’unuz varsa yine uygulama indirerek rahatlıkla dilediğiniz kişinin profil fotoğrafını telefonunuza indirebilirsiniz. Bunu yapmak icin aşağıdaki adımları sırasıyla izleyin:
App store ’a gidin ve Instagram icin IGProfile gibi ucretsiz bir profil fotoğraf indiricisi akıllı telefonunuza indirin. Uygulamayı acın. Acıldığında gerekli alana profil fotoğrafını indirmek istediğiniz kişinin kullanıcı adını yazın. Ve sonrasında indirin.
İnstagram Profil Fotoğrafı Buyutme
Instagram0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- İnstagram Profil Fotoğrafı Buyutme
-
31-08-2022, 13:04:29