Facebook kullanıcılarının, haklarında en cok gizlemek istedikleri bilgi arkadaş listesi. Hemen hemen kimse Facebook uzerinde arkadaş olduğu kişilerin başkaları tarafından goruntulenmesi istemez. Bir Facebook profili oluşturduğunuzda, arkadaş listeniz varsayılan olarak acık olarak ayarlanır.
Facebook arkadaş listenizi gizlemek istiyorsanız, bir kac sihirli tıklama ile bunu yapmanız mumkun. Facebook ’ta işlemin adım adım nasıl nasıl yapılacağına, hazırlamış olduğumuz resimli rehber ile yakından bakalım.
Facebook Arkadaş Listesini Gizlemek
Arkadaş listesini gizlemek istediğiniz Facebook profiline giriş yapıp, ust kısımda yer alan profil resmine tıklıyoruz.

Facebook profil sayfamız acıldı. Arkadaşlar yazan kısma tıklayalım.

Arkadaşlar listemiz acılıyor. Listenin sut tarafında yer alan kalem şeklindeki ikona tıklıyoruz.

Gizliliği Duzenle adında bir secenekle karşılaşıyoruz. Tıklıyoruz.

Facebook arkadaş listemizin gizlilik ayarlarını yapacağımız pencere acıldı. Sağ tarafında yer alan gecerli gizlilik seceneğine tıklayalım.

Facebook arkadaş listemizi kimlerin gorebileceğini ayarlayabiliriz. Eğer kimsenin arkadaş listenizi gormesini istemiyorsanız Sadece ben seceneğini secebilir veya Ozel seceneğine tıklayarak belirli arkadaşlarınızın arkadaş listenizi gormesini sağlayabilirsiniz.
Aynı işlemi Takip Ettikleriniz‘in listesinde de yapabilirsiniz.

Yaptığınız gizlilik ayarlarını kayıt etmek icin Bitti butonuna tıklayabilirsiniz.