Kıymetli arkadaşlar, yayına vereceğimiz bu yazımızda Telegram dosya gonderemiyorum ve belge gitmiyor sorunu icin nelerin gerekli olduğuna değineceğiz.
Son donemlerin en gozde uygulamalarından birisi haline gelen Telegram uygulaması aynı zamanda iş yerleri icin de populer bir platform haline gelmiştir. Milyonlarca kişinin indirmiş olduğu uygulama da hatalar da baş gostermeye başlamış durumdadır. Telegram dosya gonderemiyorum ve belge gitmiyor diyenlerin sayısı hayli artmış gorunmektedir.
Platformun bir anda ulkemizde bu kadar kişi tarafından indirilmesinin nedeni ise Whatsapp ’ın gectiğimiz hafta icerisinde getirdiği yeni sozleşmesiyle alakalıydı. Coğu kullanıcı Whatsapp ’ın gizliliğini duşunmediğini ve bu konuda da huzursuz olmasından oturu farklı platform arayışı icerisine girdiğini soylemek mumkundur.
Telegram dosya gonderemiyorum ve belge gitmiyorTelegram dosya gonderemiyorum diyorsanız ve uygulama da daha oncesinde bu işlemi hic yapmadıysanız ilgili ayarların nereden sağlanacağı konusunda sizi bilgilendirerek cozumu getireceğiz. İlk olarak Telegram uygulamanızın icerisine girişinizi gercekleştirin.
Platforma girişinizi yapmanızla birlikte dosya gonderimi sağlayacağınız kişinin mesajlaşma alanını acmanız gereklidir. Mesajlaşma kısmını actıktan sonra gelen ekranın sol tarafında yer alan ‘ ’Mandal ’ ’ butonuna dokunun.
Ardından gelen sayfada ‘ ’Dosya ’ ’ seceneğinin olduğunu gormuş olacaksınız. ‘ ’Dosya ’ ’ ikonuna tıklayıp gondermek istediğiniz dosyayı gonderebilirsiniz. Dosyanın gonderim işlemlerini belirtilen şekilde yapmanız yeterliliğini koruyacaktır. Lakin ben bu işlemi aynı şekilde yapıyorum dosya karşı tarafa gonderilmiyor diyorsanız gonderdiğiniz dosya ile ilgili problem vardır. Karşı tarafın cihazında desteklemediği bu hatayı alıyor olabilirsiniz.
Telegram belge gitmiyorTelegram belge gitmiyor problemi ile birlikte gonderdiğiniz belge uzun uzun bekliyor ve ardından gonderilmedi hatasına duşuyorsa internet bağlantınızda problem olabilir. Bağlantılarınızı kesip yeniden bağlantı denemeniz lazım.
Telefonunuzun saat ve tarih ayarlarından oturu dosyanın gonderilmesini sağlayamıyor olabilirsiniz. Tarih ve saati duzelttikten sonra tekrar deneme gercekleştirin. Hafıza yani SD kart ile ilgili bir problem olabilir. Gonderilen dosyanın gitmeme nedenleri arasında bunu da dikkate almanız da fayda var. Belgenin neden gitmediğine dair işlem detaylarından bahsetmiş bulunuyoruz.
Verdiğimiz tum işlemlerin yapılıyor olmasına karşı dosya yine de gonderilmemeye devam ediyorsa sorunun sizle alakalı değil de genel bir problem olduğunu soyleyebiliriz. Sunucu tabanlı problemlerde tek yapmanız gereken yetkililerin o sorunu cozmesini beklemektir.
Telegram Belge Gonderememe Sorunu
Telegram0 Mesaj
●9 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- Telegram
- Telegram Belge Gonderememe Sorunu
-
31-08-2022, 10:54:41