Merhaba arkadaşlar, hazırlamış olduğumuz bu yazımızda Telegrama katıldı bildirimi acma ve bana gelmiyor diyenlere ozel işlem aşamalarını kaleme almış bulunuyoruz.
Whatsapp gocu olarak adlandırdığımız bu donemin nedeni ise yine Whatsapp ’ın kendisidir. Son 1 bucuk hafta icerisinde 25 Milyon kullanıcıya sahip olan Telegram kullanıcı kazanmaya hızla devam etmektedir. Uygulama kullanıcı kazandıkca kullanıcılarında uygulama icerisindeki beklentileri ve araştırmaları artmaktadır. Telegrama katıldı bildirimi acma ve bana gelmiyor diyenlere ozel aşamaları ele alacağız.
Rehberinizde bulunan kişilerle mesajlaşma sağlayacağınız platformun en guzel ozelliklerinden birisi de rehberde olan bir kişinin uygulamaya katılmasını size anında bildirmesidir. İlk indirdiğinizde ve uyelik yaptığınızda da bu durum sizde de aynı şekilde olmaktadır. Yani sizin katıldığınızın bildirimi de karşı tarafa gitmektedir. Lakin siz bu bildirimin size hic gelmediğini fark ettiyseniz eğer hangi ayarın nereden sağlanacağı konusunda bilgi vereceğiz. Telegrama katıldı bildirimi acma ve bana gelmiyorTelegrama katıldı bildirimi acma ayarını sağlayabilmeniz icin uygulama icerisinden bazı ayarları devreye almanız gereklidir. Normalde Telegram uygulamasını indirdiğiniz ilk sırada ilgili ozelliğin acık bir şekilde gelmiş olması lazım.
Yalnız ozellik acık olarak sizlerin tarafına yansıtılmadıysa eğer bildirimin aktif duruma getirmekte size duşuyor demektir. Oncelikle uygulamanızın icerisine girişinizi gercekleştirin.
Devamında ise sağ alt kısımda yer alan ‘ ’Ayarlar ’ ’ bolmesine tıklayın. Acılan sayfada ‘ ’Bildirimler ve sesler ’ ’ seceneğine dokunun. Karşınıza gelen sayfayı aşağıya doğru kaydırdığınızda ise ‘ ’Yeni kişiler ’ ’ seceneğini goreceksiniz. İlgili secenek muhtemelen sizde kapalıdır. Ozelliğin acık duruma getirilebilmesi icin sağa doğru kaydırmanız yeterli olacaktır. Gercekleştireceğiniz ayarlar neticesinde artık birinin Telegram uygulamasına katılmasını beklemeniz gerekiyor. Katılım işlemleri yapılmadığı surece size bildirim gelmeyecektir. Ben aktif olup olmadığını nasıl oğreneceğim diye bir soru soruyorsanız eğer bunu da bir arkadaşınızdan yardım isteyerek ele alabilirsiniz.
Telegrama katıldı bildirimi bana gelmiyorTelegrama katıldı bildirimi bana gelmiyor şayet bildirimin aktif duruma gelip gelmediği konusunda arkadaşınızdan destek aldıysanız ve bildirim yine de size gelmiyor ise sorun farklıdır. Boyle bir durumda yapılması gereken ayar ise bağlantılarınızı gozden gecirmek olacaktır.
Haricinde ise uygulamanızı kaldırıp yeniden yukleme yaparak aynı işlemleri tekrar devreye almalısınız. Telegram hakkında sormak veya merak ettiğiniz farklı hususlar var ise bize bunu yorum alanından dile getirebilirsiniz.
Telegrama Katıldı Bildirimi Nasıl Acılır ?
Telegram0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- Telegram
- Telegrama Katıldı Bildirimi Nasıl Acılır ?
-
31-08-2022, 10:54:23