Kıymetli arkadaşlar, yayına vereceğimiz bu yazımızda Telegram fotoğraf gonderemiyorum ve gitmiyor diyenlere ozel işlemlerin nasıl devreye alınacağını kaleme aldık.
Telegram uygulaması gunumuzde son donemlerde oldukca populer olmuş durumdadır. Ozellikle ulkemizde milyonlarca kişi tarafından indirilen ve hala da indirilmeye devam eden uygulamayı kullanan kişiler uygulamadaki bazı aksaklıkları da araştırmaktadır. Kontrol ettiğimizde Telegram fotoğraf gonderemiyorum ve gitmiyor diyen kitle sayısı fazla olmasından oturu sorunun ne ile alakalı olduğunu araştırmış bulunuyoruz.
Bildiğiniz uzere uygulama bilgilerinizi kendisiyle birlikte paylaşmadığını duyurmuş ve buna bağlı olacak şekilde Whatsapp ’ında son getirdiği gizlilik sozleşmesiyle birlikte herkes Telegram ’a donmeye başlamıştı. Fotoğraflarınızın ve videolarınızın karşı tarafa gonderilebilmesi icin internet bağlantınızın şart olduğu bilgisi paylaşmalıyız.
Telegram fotoğraf gonderemiyorum ve gitmiyorTelegram fotoğraf gonderemiyorum diyen biri muhtemelen bu işlemi nereden yapılacağını biliyordur. Lakin biz yine de her ihtimale karşın bilmeyenler icinde ayarların nereden yapılacağı konusunda sizi bilgilendireceğiz.
Telegram uygulamanızın icerisine girişinizi yapmanızla birlikte fotoğraf gondermek istediğiniz kişinin uzerine dokunun. Oraya dokunmanızla birlikte gelen sayfanın sol tarafında yer alan ‘ ’Atac ’ ’ işaretine tıklayın. Atac işaretine tıklamanız durumunda gelecek olan sayda da yer alan ‘ ’Fotoğraf ve video ’ ’ seceneğine basmanız halinde galeri alanına yonlendirileceksiniz.
Galeriye yonlendirmenizin yanı sıra isterseniz kamerayı acıp yeni bir fotoğraf cekerek gonderim işlemlerinizi bitirebilirsiniz. Ayarlarınızı belirtilen şekilde yapmanız durumunda gonderim işlemleri icin size lazım gelen internet bağlantınızı kontrol edin. Bağlantı olmadığı taktirde gonderim yapsanız bile fotoğraf karşı tarafa gitmeyecektir.
Telegram fotoğraf gitmiyorTelegram fotoğraf gitmiyor sorunu icin internet bağlantınızı gozden gecirdiğiniz bağlantılar da bir sorun olmamasına rağmen gitmiyor ise resminiz, karşı tarafın internetinin olmamasıyla alakalı da olabilir. Bağlantılarınızda bir problem olmamasına rağmen fotoğraf gitmiyor ise eğer sizden ricamız uygulamayı kapatıp tekrar acarak deneme gercekleştirmenizdir.
Olmaz ise uygulamayı telefonunuzdan kaldırıp yeniden yukleme yaparak deneyebilirsiniz. Hic biri sorunu gidermiyorsa eğer muhtemelen sunucularda da bir problem meydana gelmiş olabilir. Başkalarında boyle bir problem olup olmadığını oğrenebilirsiniz. Sorun yok ise bize ulaşın bolmesinden Telegram yetkililerine durumun iletisini gercekleştirebilirsiniz.
Telegram Fotoğraf Gonderememe Sorunu
Telegram0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- Telegram
- Telegram Fotoğraf Gonderememe Sorunu
-
31-08-2022, 10:54:04