Merhaba arkadaşlar, yayına vereceğimiz bu yazımızda Telegram kişi engelleme ve engelleyemiyorum diyenlere ozel işlem aşamalarının nereden sağlanacağına dair bilgileri ele aldık.
Mesajlaşma uygulaması olarak kullanmakta olduğunuz Telegram uygulamasını artık herkes biliyor diyebiliriz. Son donemlerin en gozde uygulaması haline gelen platformda bir cok konuda merak edilmektedir. Telegram kişi engelleme ve engelleyemiyorum diyenler icin işlem aşamalarının neler olduğunu konu aldık.
Sosyal medya ve rehberimizde bulunan kişilerle iletişimimizi kesmek istediğimiz de bu kişilerin engellemesini sağlamaktayız. Engellediğiniz kişi sizi tekrarında rahatsız edemez. Telegram uygulamasında da numaranızı bilen kişiler size mesaj gonderebildiğinden oturu numarasını bilmediğiniz ve sizi rahatsız eden kişiyi direk engelleyerek bunun onune gecebilirsiniz. Telegram kişi engelleme ve engelleyemiyorumTelegram kişi engelleme ayarları icin yapmanız gereken işlemler sanıldığından daha kolaydır. Yalnız uygulamaya yeni giriş yapan kişiler bu ayarların nerede olduğunu bilmediklerinden oturu hatalarla karşılaşabilmektedir.
Engelleme işleminin sağlanabilmesi icin oncelikli olarak Telegram uygulamasının icerisine giriş gercekleştirin. Uygulamanıza girişinizi yapmanızla birlikte engelleyeceğiniz kişiyi belirleyin. Ve onun profilinin uzerine gelip dokunun. Karşınıza gelen o kişiyi arayacağınız, son gorulmesinin ne olduğunu, ve (…) cizgili bir buton goreceksiniz.
Art arda cizgili butona tıklamanızla birlikte gelen ekranda ‘ ’Kullanıcıyı engelle ’ ’ seceneğinin de olduğunu gorebilirsiniz. Kişinin engellenebilmesi icin bu seceneğe dokunmanız yeterlidir. Yaptığınız ayarla birlikte kişinin engelleme işlemlerini bitirmiş olacaksınız. Ve artık kişi sizin profilinizi, son gorulmenizi ya da size mesaj alış verişi yapamayacaktır. Fakat siz ben bu ayarları yapıyor olmama rağmen olmuyor diyorsanız eğer nedenlerine bakacağız.
Telegram kişi engelleyemiyorumTelegram kişi engelleyemiyorum yukarıdaki işlemleri yapıyor olmanızla birlikte kişinin engellemesini bitirmiş olacaksınız. Yani bu konuda herhangi bir hata almamanız gerekiyor. Lakin siz bu işlemleri devreye alıyor olmanıza rağmen hata geliyor ise internet bağlantınızla alakalı sorun yaşamış olabilirsiniz.
Yani tam işlem esnasında bağlantınız kesildiyse eğer işlemler devreye girmemiş olabilir. Wifiye bağlıysanız eğer bağlantınızı kesip mobile, mobilden bağlıysanız da wifiye bağlanarak deneme gercekleştirebilirsiniz. Yapılan işlemlerle birlikte sorun giderilecektir. Olmaz ise uygulamayı kaldırıp yenin yukleyerek deneme yapmanızda fayda var.
Telegram Kişi Engelleyememe Sorunu
Telegram0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- Telegram
- Telegram Kişi Engelleyememe Sorunu
-
31-08-2022, 10:53:54