Kıymetli arkadaşlar, hazırlamış olduğumuz bu yazımızda Telegram engel kaldırma ve kaldıramıyorum diyenlere ozel işlem aşamalarından bahsedeceğiz.
Her mesajlaşma ve sosyal medya uygulamanın kendine has ozellikleri bulunmaktadır. Ancak ortak ozelliklerinde olduğunu soyleyebiliriz. Cunku platformlar birbirine benzemektedir. Telegram engel kaldırma ve kaldıramıyorum sorunu icin nelerin yapılması gerektiğine bakacağız.
Genelde Telegram ve benzeri mesajlaşma uygulamalarında birini engellememiz durumunda o kişinin rehberimizden biri olduğunu soyleyebiliriz. Engel sebebi ise ona kusluğumuz ya da kızgınlığımızdan da kaynaklanabilir. Haliyle engellediğimiz kişiyle ilerleyen zamanlarda barıştığımızda o kişinin hemen engellini kaldırmak isteriz. Lakin Telegram uygulamasında bu işlemi daha oncesinde hic yapmadıysanız eğer hangi alandan sağlayacağınıza beraber bakacağız. Telegram engel kaldırma ve kaldıramıyorumTelegram engel kaldırma işlemleri sanıldığı kadar zor bir işlem değildir. Zorluğu burada sadece nereden yapıldığının bilinmiyor olmasından kaynaklıdır. Haliyle biz de bu ayarların nereden devreye gireceğine ilişkin detayları sizinle paylaşacağız.
Oncelikle telefonunuzdan Telegram uygulamasını icerisine girerek oradan da sağ alt tarafta yer alan ‘ ’Ayarlar ’ ’ sekmesine dokunun. Gelen ekranda bulunan ‘ ’Gizlilik ve guvenlik ’ ’ yazısının uzerine tıklayın. Beraberin de bir cok secenek sunsa da bize en ust tarafta yer alan ‘ ’Engellenen kullanıcılar ’ ’ tıklayın.
İşlemlerinizin devreye alınabilmesi icin burada bulunan kişiler arasında hangisinin engelini kaldırmak istiyorsanız onun isminin uzerine dokunun. Gelen sayfada kişi profili olacaktır. Hemen altında ‘Engel kaldır ’ ’ adı altında bir secenek bulunmaktadır. Engel kaldır demeniz halinde engelin kaldırılmasına devam edilsin mi? Sorusuna da evet demenizle birlikte engelin kaldırma işlemleri bitmiş olacaktır.
Telegram engel kaldıramıyorumTelegram engel kaldıramıyorum problemi icin belirttiğimiz adımları kaleme almanız yeterlidir. Lakin siz bu işlemleri ben yapıyorum ancak o kişinin engeli kalkmıyor diyorsanız burada farklı bir hata alıyor olabilirsiniz. İnternet bağlantınızı gozden gecirerek mobilden bağlıysanız wifiye, wifiden bağlıysanız mobile bağlanarak deneme sağlayabilirsiniz. Uygulamanızı kaldırıp yeniden yukleme yaparak işlem yapabilirsiniz.
Tum bu bilgilerin dışında karşı tarafın sizi engellemiş olup olmadığını da bilmeniz gerekiyor. Ancak boyle bir durum yok siz sorun yaşamaya devam ediyorsanız sorun sunucularla alakalı olabilir. Farklı arkadaşınızın aynı problemi yaşayıp yaşamadığı sorarak oğrenebilirsiniz.
Telegram Engel Kaldırmama Sorunu
Telegram0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- Telegram
- Telegram Engel Kaldırmama Sorunu
-
31-08-2022, 10:53:48