Kirsten Dunst'ın Sac Modeli
İşte muhteşem bir topuz modeli yapımını resimlerler size sunacağız...Kirsten Dunst'ın sac modelini sizlerle yapımını paylaşacağız...Davetlerde ozel gunlerde zarif bir sac modeli olacağını duşunuyorum...Abiye kıyafetinizle de goz dolduracağına inanıyorum ben...

Kirsten Dunst'ın muhteşem sac modelini calalım!
Bu trendi en cok sevenlerden biri sık sık farklı orgu ve tac modelleriyle karşımıza cıkan Kirsten Dunst oldu. Bayram da gelmişken saclarını nasıl şekillendireceğini duşunenler icin cok zarif ve asil bir orgu tac modelimiz var.
Bumble&Bumble'ın stilisti Allen Wood işin sırlarını gosterecek.
"Bu hacimli ve dağınık bir model. Bu yuzden saclarınızın dumduz ve cok duzenli gorunmemesi gerekiyor. Nemlendirin ve parmaklarınızla kabartın. Dokulu tutamlar elde etmek istiyoruz, tıpkı sabah uyandığınızda olduğu gibi..."

"Tacın tepe noktasında daha şık bir hava yakalamak icin bu bolgeyi krepe tarağıyla, ya da kullandığınız bir başka yontemle kabartın. Sonra da farklı tutamlara ait tellerin karışmaması icin orgu ve topuz tutamlarını ayırıyoruz."

"Onunuzde bir tutam sac bırakın. Orgunun hemen alnınızdan başlamasını istemiyoruz. Daha sonra ayırdığınız tutamı aşağı doğru ormeye başlayın."

"Orguyu ince bir lastik tokayla tutturduktan sonra kalan sacları kabarık bolgeyi bozmadan ensenizde toplayın."

"Topuzunuzu istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Fakat tokaları sacların icinde kamufle etmeyi unutmayın."

"Orguyu topuzunuza doğru alın ve icine gizleyin. Spreyle sabiyleyebilirsiniz."

Harika gorunuyor, değil mi?