Merhaba Arkadaşlar Sizlere Quizden Atılan Kanalı, Quiz reklamlarından Nasıl kurtarırsınız onu anlatacağım. Biran once kurtarın kanalları daha fazla kazanmasınlar uzerimizden.
1. Oncelikle Oturum acın - Google Hesapları bu linke tıklayıp Quizgroup bağlantısını kaldırın.
2.Kanalınıza gidin para kazan sekmesinde ki etkinleştir yazısına basın şartları kabul edin.Videoların para kazanmasını acıyım mı diye soracak. ATLA diyin. acmayın
3.Video yoneticisine Gelin Butun videoları secin. Eylemler den Para kazanma kısmına gelin. KAPALI'yı secin. Gondere Basın. Bekleyin Butun Videolara uygulansın. (Unutmayın Dolar sonuk olsada bunu yapın)
4.Hepsi Kapandıkdan Sonra tekrar gelin video yoneticisine, Butun videoları secin. "Para kazanma" kısmına gelin " Reklamlar ile para kazanın" Seceneğini secin. Gonder diyin. bekleyin. bu aşamadan sonra kimi videonuz dolar yanacak kimi videonuz unlem olacak. isterseniz unlem gelenleri silin. ben sildim. isterseniz gidip başka bi partnere sokun kanalınızı. bu işlemlerden sonra bir kac videoda unlem cıkmayacak onlarda quiz eşleşeni cıkacak. o videolarıda silin ki para kazanmasınlar ustunuzden..
Butun işlemleri bitirdikten sonra teyit etmek icin herhangibir videonuzu acın tarayıcıda video acıldıktan sonra;
Sağ tık "sayfa kaynağını goruntule" diyin CTRL+F yapın "partner" diye arayın. Karşınıza Quiz yazısı cıkmıyorsa (Quiz diye de aratabilirsiniz)
Yakayı kurtardınız demektir
Alıntılanmiştir Yararlı olabilecegini duşundugum icin paylaşma geregi duydum bilginize.
Youtube Quiz Nedir ?
YouTube0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Quiz Nedir ?
-
31-08-2022, 09:34:30