Adım 1
Guvenlik anahtarı'na tıklayın.
Adım 2
İstendiğinde şifrenizi girin.
Adım 3
Henuz yapmamışsanız Twitter hesabınız icin bir e-posta doğrulaması gercekleştirmenizi isteyeceğiz: E-posta adresinizi girin ve ardından İleri'ye tıklayın. Ardından e-posta yoluyla size bir doğrulama kodu gondereceğiz. Twitter hesabınıza geri donup belirtilen bolume kodu girin ve Onayla'ya tıklayın.
Adım 4
Genel bilgileri okuyup Başla'ya tıklayın.
Adım 5
Anahtarları bilgisayarınızın USB bağlantı noktasına ekleyebilir veya bilgisayarınızın Bluetooth ya da NFC ozelliği uzerinden eşitleyebilirsiniz. Taktıktan sonra anahtarınızdaki butona dokunun.
Adım 6
Kurulum işlemini tamamlamak icin ekrandaki yonergeleri izleyin.
Adım 7
İşlem tamamlandıktan sonra guvenlik anahtarları, İki faktorlu doğrulama altında yer alan Guvenlik anahtarlarını yonet bolumunde gorunur. Buradan guvenlik anahtarlarınızı yeniden adlandırabilir veya silebilir ve hesabınıza dilediğiniz zaman ek guvenlik anahtarları ekleyebilirsiniz.
Hesabınıza guvenlik anahtarı eklemek veya giriş yapmak icin Chrome, Edge, Firefox, Opera veya Safari gibi desteklenen bir tarayıcının en son surumunu kullanmanız gerekir.
Not: İki faktorlu ek doğrulama koruması icin bir guvenlik anahtarı eklemeniz durumunda artık daha fazla koruma icin başka bir ek yontem kullanmanıza gerek kalmaz. Diğer yontemleri acmadan guvenlik anahtarlarını tek doğrulama yonteminiz olarak kullanabilirsiniz.
Twitter Guvenlik Anahtarı İle 2FA Acma
Twitter0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Twitter Guvenlik Anahtarı İle 2FA Acma
-
31-08-2022, 08:56:50