Twitter ’da adınıza acılmış sahte hesapları Twitter ekibine kimlik resminizi gondererek kapattırabilirsiniz onaylanması halinde kimliğinizin.Hesap kapatma şikayetinde bulunabilmeniz icin sahte hesaptaki isim soyisim bilgilerinizin aynı olması gerekmektedir.

Twitter Sahte Hesap Şikayeti icin aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.
Oncelikle Bu-Bağlantıya tıklayarak sayfamızı acalım.

Twitter yardım sayfasındaki Taklitci bir hesap bildirmek istiyorum sayfasındaki Bir hesap beni veya tanıdığım birini taklit ediliyor seceneğini secelim.
Ardından sahte hesap sizin adınıza ise Hesabım taklit ediliyor seceneğini secelim.

Alt bolumde acılan secenekler bolumunde;
Bildirimde bulunduğunuz hesabın kullanıcı adı: bolumune şikayet etmek istediğiniz sahte hesabın kullanıcı adını yazmanız istenmektedir.
E-posta adresiniz: kısmına giriş yapabildiğiniz iletişim icin kullanacağınız mail adresini eklemeniz gerekmektedir.
Eklemek istediğiniz başka bir şey var mı?(isteğe bağlı) kısmına acıklama olarak hesabın sizin adınıza acıldığını ve hesabın kapatılmasını istediğinizi belirtebilirsiniz.
Ardından Gonder yazan yere tıklıyoruz.

Ardından İletişim E-postası olarak yazdığınız mail adresinize gelen maili acalım.

Gelen maili dikkatlice okuyarak Yukleme bağlantısı: bolumunde size ozel gonderilen linke tıklıyoruz.

Acılan ekranda Upload bolumune tıklayarak kimliğinizin resmini ekleyelim.
Ardından Submit yazan seceneğe tıklıyoruz.
Şimdi ise yapmanız gereken işlem beklemek. En erken 24 saat sonra İletişim maili olarak kaydettiğiniz E-posta adresinize cevap gelecektir.