Twittar ’da yeni acmış olduğum bir hesabın hashtag ’ı ve hesabın kendisi hicbir arama sonucunda cıkmıyor, yeni hesap acıp birkac twit attığımda başlarda her yerde cıkıyor lakin twit atmaya devam ettiğimde birden bire ansızın her yerden yok oluyor. Eski bir hesap uzerinde denediğimdede aynısı başıma geldi.
İnternette biraz araştırdım hashtag kullanımı hakkında makaleler var lakin neden yasaklanır ve yasağın nasıl kalkacağı hakkında bir bilgiye ulaşamadım. Twit icerisinde en fazla 1-2 hashtag giriyorum ve saatte bir twit atıyorum ertesi gun bakıyorum hashtag ’larım gozukmuyor. konu ile ilgili twitter a yazdım ama henuz bir donuş olmadı. Sorun şuki twittarda hashtag kullanırken bu şekilde olmaması icin ne yapmamız gerek ve bu şekilde hashtag ’ı yasaklanmıs hesap icin ne yapılmalı ?
Cevap;
yaptığım araştırmalar sonucunda bu tip hesaplar hayalet hesaba donuşuyor,
hayalet hesaba ititraz formu burada;
lakin ne kadar ciddiye alırlar bişi diyemem hesabınıza bağlı gerceklik ve etkileşim meselesi kodlarla yapılan bir takım takipci kasmaları bot işlemleri sonucu hesabın normale donmesi imkansıza yakın bi durum.
Yukarıdaki formu doldurup bildirdiğimde 3 gun sonra kayıtlı e-postama bir mail aldım duzeltip, sorunun devam edip etmediğini sormuşlar form işe yarıyor yani bilginiz olsun. ama yinede hesabın aktifliği takipci sayısı kullanım etkıleşimi onem taşıyor bence. 3 gun oce acılmıs 5 tane takipcisi olan bir hesaba aynı şekilde cevap vereceklerini sanmıyorum.
Twitter Hayalet Hesaba İtiraz Etme
Twitter0 Mesaj
●7 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Twitter Hayalet Hesaba İtiraz Etme
-
31-08-2022, 08:54:29