Hesabınızı tekrar etkinleştirme
Hesabınızın devre dışı bırakılmasının uzerinden 30 gunden kısa bir sure gectiyse hesabınızı tekrar etkinleştirmek icin aşağıdaki adımları izleyin.

Hesabınızı tekrar etkinleştirme
Twitter.com uzerinde twitter.com/login adresini ziyaret edin ya da iOS veya Android icin Twitter uygulamanızı acın. Giriş kimlik bilgilerinizi girin. Giriş yapmadan once hesabınızın yeniden etkinleştirilmesini onaylamanız istenen bir bildirim gorursunuz. Hesabınızı yeniden etkinleştirmeyi secerseniz Anasayfa zaman akışınıza yonlendirilirsiniz. Tweet, takipci, beğeni vb. oğelerin tamamen geri yuklenmesinin biraz zaman alabileceğini lutfen unutmayın. Devre dışı bırakılan hesabıma ait e-posta adresimi/kullanıcı adımı ne zaman kullanabilirim?
Devre dışı bırakılan bir hesaba ait kullanıcı adı ve e-posta adresi, hesabın devre dışı bırakılmasından 30 gun sonra başka bir hesap tarafından kullanılabilir hale gelir. Bu 30 gun suresince, devre dışı bırakılan hesaba bağlı bilgiler tekrar etkinleştirme icin saklanır.

Hesabımı tekrar etkinleştirmeyi denedim ancak tekrar hesap etkinleştirme işleminin şu an icin devre dışı olduğu soyleyen bir uyarı alıyorum
Endişelenmeyin. Bu durum gecicidir ve bir sure sonra tekrar deneyebilirsiniz. Hesabınızı devre dışı bıraktığınız tarihin uzerinden gecen sure 30 gune yaklaştıysa, destek personelinden hesabınızın tekrar etkinleştirilmesi konusunda yardım isteyebilirsiniz.