Guncelleme Tarihi: Ağustos 31, 2022 07:00
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu, gencleri provokasyonlara karşı uyardı. Kılıcdaroğlu mesajında “İnanclısı, inancsızı, imam hatiplisi, şortlusu, başortulusu… Ne olursanız ve kim olursanız olun, bir ortak noktanız var: Gencliğiniz calındı. Bu ulkenin size bir genclik borcu var. Hedefim, siyaset hayatımın sonuna giderken, olabildiğince o borcu telafi etmektir. Bunun, miraslarımdan biri olmasını istiyorum. Size her gun yaşattıkları nefes darlığını bitiren demokrat amcanız olarak hatırlanmak istiyorum” dedi. “Gelecek aylarda her turlu provokasyona maruz kalacağız” diyen Kılıcdaroğlu, “Ne olursa olsun sakın kavga etmeyin, siz barıştınız” dedi. Kılıcdaroğlu, Twitter hesabından şu paylaşımları yaptı:
“Gencler, size yeniden seslenmek istiyorum. Gelecek aylarda her turlu provokasyona maruz kalacağız. Ne olursa olsun, kavga etmeyeceksiniz.
SİZ BARIŞTINIZ
Onun icin gelecek aylarda ne olursa olsun, sakın sakın sakın kavga etmeyin. Sakın provoke olmayın. Birileri calsın, cırpsın diye ve gencliğinizden bir 5 sene daha heba olsun diye sizler birbirinize duşmeyeceksiniz. Siz barıştınız, benim gorevim de bu barışı korumaktır. Bu barışı korumak icin Edirne ’den Kars ’a, ulkemizin her kilometre karesine ayak basacağım ve bu barışı anlatacağım. Sizler helalleşirken, arsızı, uğursuzu, hırsızı, cantacısı, borsacısından, sizden calınan her kuruşun hesabı sorulacak.”
‘AL BUNU DİYEN KİŞİ BENİ BEKLESİN ’
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu, dun akşam saatlerindeki bir başka paylaşımında ise Ozel Sektor Oğretmenleri Sendikası ’nın dun Ankara ’daki eylemine polis mudahalesine ilişkin goruntuleri paylaştı. Kılıcdaroğlu paylaşımında, “Oğretmenlere gaz mı sıktınız, oyle mi? Oğretmenlere şiddet uyguladınız, oyle mi? Oğretmenlere… ‘Al bunu diyen ’ o kişi, beni beklesin. Oğretmene yapılan bu efeliği affetmeyeceğiz” dedi.
Kılıcdaroğlu: Gencler provokasyona gelmeyin
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Kılıcdaroğlu: Gencler provokasyona gelmeyin
-
31-08-2022, 08:41:19