Guncelleme Tarihi: Ağustos 31, 2022 07:32
Kanal D ’nin sevilen dizisi “Uc Kız Kardeş”te rol alan Ozgu Kaya, BeStyle dergisinin yeni sayısına kapak oldu.
Oyuncu, Turkan Kalender rolune nasıl hazırlandığını şoyle anlattı: “Dizi goruşmesine gittiğimde ve hikÂyeyi ilk dinlediğimde cok etkilenip oradan cıkar cıkmaz İclal Aydın ’ın kitabını aldım. Ağlayarak kitabı bitirdim ve Turkan olmak icin sabırsızlandım. HikÂyemiz 90 ’ların sonunda geciyor ve devam ediyor. O donemle ilgili dizi ve filmler izleyip muziklerini, siyasi, sosyal ozelliklerini araştırdım. Oyuncu kocum Deniz Erdem ile calışmalar yaptık.” Oyuncu, rolune inancla sarıldığını belirtti: “Heyecanı, azmi, inancı yuksek biri olduğum icin dizinin bu kadar beğeniyle karşılanması beni şaşırtmadı. Bu işe, Turkan ’a cok inancla sarıldım. Bircok dinamiği olan zengin bir hikÂyemiz var.”
ve emin adımlar atan biriyim[/B]
Ozgu Kaya, hayallerinin hep muzik uzerine olduğunu soyledi: “Oyunculuk da merak ettiğim, deneyimlemek istediğim bir tarafımdı. Cunku ailemden, cevremden, oğretmenlerimden bununla ilgili yorum ve yonlendirmeler alınca etkisine girdim. Hayatın yoluma cıkardığı guzel insanları ve tesadufleri de şansım olarak goruyorum. Salt şans diyerek kendime de haksızlık etmek istemem. Cunku calışkan ve emin adımlar atmaya cabalayan biriyim.”
Oyuncu gulec biri de olduğunu vurguladı: “Cok yoğun calıştığımız gunlerde bile gulme krizlerine girme olasılığım cok yuksek.”
Gozden Kacmasın Pekkan'ın fotoğrafının sırrı ortaya cıktı!#AJDA PEKKAN#CENK ERENTalat Bulut: İspanya ’da olsaydım Banderas olmazdı#TALAT BULUT#ANTONİO BANDERAS
Ozgu Kaya rolunu okuduğunda hissettiklerini anlattı: Turkan beni ağlattı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Ozgu Kaya rolunu okuduğunda hissettiklerini anlattı: Turkan beni ağlattı
-
31-08-2022, 08:39:52