Sosyal medya kullanımı her gecen gun biraz daha artış gostermeye başladı. Ustelik artık sadece Facebook gibi buyuk sosyal medya uygulamaları yok. Yeni yeni bu alanda yer almaya başlayan sosyal medya uygulamaları da epey ilgi goruyor. Tum bunlarla beraber tabi ki Twitter, Instagram gibi bazı sosyal medya uygulamalarının bu alanda bir adım onde olduğu da tartışılmaz bir gercek. Bunlar arasında son donemde en cok kullanılan ve diğer sosyal medya uygulamalarının onune cıkmaya başlayan Instagram ’ın da kendisine artık kalıcı bir yer edindiğini soylemek gerek. Instagram, gunumuzun en aktif kullanılan ve uzerinde en cok zaman gecirilen sosyal medya platformu olarak bilinmektedir. Bu bilinilirliği ile de tum sosyal medya platformlarında etkisi gorulmektedir. Instagram kullanıcıları, Instagram gonderilerini Twitter ’da veya farklı bir sosyal medya platformunda paylaşmak istemektedirler. Bu konuda, coğu kişinin sorduğu soru; Instagram Gonderileri Twitter Hesabında Paylaşılır Mı? Sizlere sunduğumuz bu İcerikte, konuyu detaylıca inceleyerek sorunuzun yanıtını arayacağız.
Instagram ’ın bu şekilde on plana cıkmasındaki en buyuk neden ise aslında uygulamanın kullanıcılara sunduğu ayrıcalıklar. Bu ayrıcalıklardan birisi de Instagram Gonderileri Twitter hesabından paylaşma. Instagram gonderilerinizi Twitter ’da paylaşmak mumkun ancak bu konuda bilmeniz gereken bazı detaylar var. Bu detayları, şu şekilde acıklayabiliriz;
Instagram Gonderileri Twitter uzerinde paylaşma ayrıcalığı şuan icin sadece IOS işletim sistemleri icin gecerli. Android icin ne yazık ki bu ozellik kullanılamıyor. Bunu belirtikten sonra gecelim paylaşımın nasıl yapılacağına. İlk olarak akıllı telefonunuzdan Instagram hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor. Ardından paylaşımını Twitter hesabından paylaşmak istediğiniz kullanıcının paylaşımına gelip gonderi ustunde yer alan uc nokta simgesine tıklamanız gerekiyor. Ardından “Twitter ’a gonder” seceneğine basıp gonderiyi duzenleyip son olarak gonder demeniz yeterli olacaktır. Yeni bir guncelleme
Not: Yeni yapılan bir guncelleme ile artık Instagram gonderilerinizi Twitter veya paylaşmak istediğiniz diğer sosyal medya platformları ile paylaşabiliyorsunuz. Instagram ’da paylaştığınız bir gonderinin uzerindeki uc noktaya tıklayarak, ‘bağlantıyı başka uygulamalarla paylaş ’ butonuna tıklayın. Buradan, Twitter ’da paylaşmak istiyorsanız, Twitter seceneğinin yanındaki butonu yeşil duruma getirerek aktifleştirin. Aynı işlemi diğer sosyal medya platformları icin de yapabilirsiniz. İşlem sonunda, Instagram ’da paylaşmış olduğunuz gonderi, Twitter hesabınızda da paylaşılacaktır. Oncesinde sadece IOS işletim sistemlerinde gecerli olan bu ozellik, sonrasında Android işletim sistemlerinde de gecerlilik kazanmış ve uygulamaya gelen guncelleme ile birlikte tanımlama yapılmıştır.
Artık, ister Android ister IOS işletim sistemli cihazınızdan Instagram uygulamasını kullanın, her ikisinde de Instagram gonderilerinizi, kullandığınız diğer sosyal medya platformlarında paylaşabileceksiniz aynı anda. Gecmişte Instagram ’da paylaştığınız bir gonderiyi, farklı sosyal medya hesaplarınızda paylaşmak icin; gonderinin uzerindeki uc cizgi uzerinden, ‘bağlantıyı başka uygulamalarla paylaş ’ diyerek paylaşabiliyorsunuz. Instagram ’da yeni paylaşacağınız bir gonderiyi aynı anda farklı sosyal medya hesaplarınızda paylaşmak icin ise, gonderiyi paylaşırken ileri butonuna tıklayarak, son aşamada belirtilen sosyal medya hesaplarının yanında bulunan butonu yeşil renge getirerek aktifleştirebilirsiniz.
Instagram Gonderileri Twitter'da Nasıl Paylaşılır ?
Twitter0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Instagram Gonderileri Twitter'da Nasıl Paylaşılır ?
-
31-08-2022, 08:34:21