Turkiye hiphop kulturunun ve muhalif rap muziğinin en onemli temsilcisi JONTURK, uc yıllık bir suskunluğun ardından son derece etkili bir albumle, 'ŞAMAN' ile geri donuyor.
Atlantis Muzik etiketiyle, bir kac gun icinde yayınlanacak olan albumde yer alan sanatcılar:
• LEMAN SAM,
• NEJAT YAVAŞOĞULLARI (Bulutsuzluk Ozlemi),
• CEMALİ,
• CEZMİ ERSOZ,
• PINAR AYLİN,
• AKREP NALAN,
• YEŞİM ERCETİN,
• CYCLEFLY (İrlanda),
• ALBINO (Almanya),
• MICROPHONE SNIPERS (Yunanistan ve Arnavutluk),
• BIG BLACK BOOTS (Rusya),
• MURAT PAKTEN,
• SIRHOT,
• ELNINO,
• TOLGA AKSOY,
• SERPİL VURUCU
• İLHAN GERCEK

TURKCE RAP'İN KİLOMETRE TAŞI
Barikat grubu olarak yayınladıkları iki album ve Guneşin Cocukları, Yan Ankara Yan, Namlu Ucunda Kadınlar, F Tipi Dunya, Hava Su Toprak ve Ateş, Geceler Gunlerimi Gomer gibi sadece internet uzerinden bile yuz binlerce kişi tarafından indirilen şarkılara imza atarak Turkce rap’in vitrini susleyenlerin ici boş zırvalıklarından ibaret olmadığını ortaya koyan hiphop’ın aydınlık yuzu JONTURK’un, Turkce rap’in kilometre taşlarından birini oluşturacak ve icinde pek cok hit şarkıyı barındıran ŞAMAN albumunun kayıtları Digitalmix ve T&T studyolarında bir bucuk yıllık bir calışmanın urunu olarak ortaya cıktı.

Levent İnanlı imzalı Namlu Ucunda Kadınlar klibinin de yer aldığı ŞAMAN albumu, sadece daha derin felsefi sozlerle değil, daha sıkı bir vokal, Sirhot’ın ellerinden cıkan daha oturmuş bir saundla muzikal cizgisini de yukselterek, uzun suredir sabırsızlık icinde bekleyen dinleyicileriyle buluşuyor.

ALBUM TRACK LİST:
1- ACILSIN KAPILAR (intro)
2- ŞAMAN feat. LEMAN SAM
3- BALMUMUNDAN KANATLAR YAPTIM feat. CEMALİ
4- BIRAKMA BENİ feat. PINAR AYLİN
5- YUZLEŞME
6- ORTAK BİR YAŞAM DUŞLEDİM feat. NEJAT YAVAŞOĞULLARI, SİRHOT, CEZMİ ERSOZ
7- SUN AVUCUNDAKİ KARANLIĞI BANA feat. AKREP NALAN
8- COK SICAK feat. YEŞİM ERCETİN
9- HİPHOP BU HAYATIN TA KENDİSİDİR
10- JONTURK
11- NAMLU UCUNDA KADINLAR feat. SERPİL VURUCU
12- PARYA
13- İSTANBUL SOKAKLARINDA
14- REDDET DİREN HAYIR DE feat. CYCLEFLY, ALBINO, BIG BLACK BOOTS, MICROPHONE SNIPERS, SIRHOT, ELNINO
15- MESAJ feat TOLGA AKSOY (autro)

Bu albumu gercekten buyuk bir heyecanla bekliyorum....