Musically uygulamasına ne oldu? Uygulama neden acılmıyor? TikTok neden acılmıyor? TikTok uygulaması ozellikle ulkemizde cok ciddi oranda kullanılmaya başlandı. TikTok diğer platformlardan ayrılan ozellikleri ile kullanıcılarını bunyesinde tutarak buyumeye devam ediyor. Ozellikle kısa video ve dublaj uygulamaları ile kullanıcılar ilgsini cekiyor. TikTok durduruldu hatasının en buyuk nedeni TikTok uygulamasının aşırı on bellekleme yapmasıdır. Genel olarak Play Store hatalarından kaynaklı bir sorun yok ise guncellemenin yarıda kalamsıda bu hataya neden oalbiliyor.

TikTok durduruldu hatası nasıl cozulur;

İlk olarak yapmamız gereken Google Play Store'da Musically uygulamasını arattırıp guncelleme olup olmadığını denetlemektir. Guncelleme var ise yeni versiyona gecip tekrar giriş yapmayı deneyiniz. Guncelleme yok yada TikTok acılma sorunu devam ediyor ise aşağıdaki işlemi yapınız.

→ Ayarlar

→ Uygulamalar

→ TikTok uygulamasını seciyoruz

→ Acılan ekranda Verileri ve On bellek temizle secenekleri ile uygulama on belleğini temizliyoruz.

İşlem bititkten sonra Musically uygulamasına giriş yapınız sorun ortadan kalkmış olacaktır.

TikTok neden acılmıyor, TikTok engellendi mi, TikTok giriş sorunu yaşıyorum,TikTok neden acılmaz, TikTok duruduruldu hatası alıyorum, TikTok hatası cozumu, TikTok acılma problemi nasıl cozulur, TikTok giriş yapamıyorum, TikTok uygulama acılmıyor, TikTok uygulamasına erişim yok ne yapabilirim.Musically neden acılmıyor?