Oncelikle bu ayarda size her zaman ikinci secenekleri işaretlemenizi oneriyorum.
Birinci seceneği işaretlediğinizde reklamlarınızı hedeflediğiniz lokasyona ve bu lokasyon ile ilgilenen yani bu lokasyonu ziyaret etmiş ve ulkesine donmuş bir turist, bu lokasyonda bulunmayan ancak bu lokasyon ile ilgili aramalar yapan kişilere de reklamlarınızı gosterebiliyor. Orneğin 4-5 ay once Doğu Avrupa tatilimde Prag ’ı ziyaret etmiştim. Google ’da yaptığım aramalarda hala Prag ’taki reklam verenlerin reklamlarını goruyorum. Bu reklamlara ben tıklamadıkca tıklama oranı ve kalite puanı duşuyordur ve bu reklam veren icin olumsuz bir durum.
İkinci secenekleri işaretlediğinizde reklamlarınız sadece hedeflediğiniz konumlardaki kullanıcılara gosterilir ya da haric tuttuğunuz lokasyondaki kullanıcılara gosterilmez. Ucuncu seceneği işaretlediğinizde ise reklamlarınız bu lokasyonda olmayan ancak Google ’da bu lokasyon ile ilgili arama yapan kullanıcılara gosterilir. Orneğin Turkiye ’yi hedefleyerek Almanya ’da olup Turkiye ile ilgili aramalar yapan Turkleri hedeflemek istediniz. Bu durumda bu seceneği kullanabilirsiniz ancak Almanya ’daki Turkleri hedeflemek isterseniz ulke olarak Almanya ’yı dil olarak da Turkce ’yi secerek hedefleme yapabilirsiniz.
Ads Yer Secenekleri
Google Adwords (ADS)0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Google Adwords (ADS)
- Ads Yer Secenekleri
-
31-08-2022, 06:34:51