Google Ads hesabınıza gidin ve Araclar > Kitle Yoneticisi > Kitle Kaynakları yolunu izledikten sonra Google Ads Etiketi ’nin altındaki “Etiketi Ayarlayın“a tıklıyoruz.
Eğer karşınıza aşağıdaki gibi bir uyarı cıkarsa oluşturma adımına yine de devam edin.Google Ads etiketi ile aynı bilgileri sağlayabilecek olan Google Analytics etiketini zaten oluşturdunuz. Yine de başka bir etiket oluşturmak icin “Devam Et“i tıklayın. Dinamik yeniden pazarlama yapacağımız icin karşınıza cıkan seceneklerden ikincisini secin. İkinci secenekte şoyle yazması gerekiyor: Kullanıcıların web sitenizde gercekleştirdiği belirli işlemlerle ilgili veriler toplayarak kişiselleştirilmiş reklamlar gosterin Ardından sıra Google Dinamik Yeniden Pazarlama yapabilmemiz icin sitemize ekleyeceğimiz kodları belirleyen işletme kategorimizi secmeye geldi.
Yazının devamında internetten fiziksel urunler satan bir e-ticaret sitesi orneğinden ilerleyeceğimiz icin ben Perakende ’yi sectim ve ardından Kaydet ve Devam Et butonuna tıkladım.
Sizler de kendi iş kategorinize gore secmelisiniz ve internet sitenize ekleyeceğiniz kodları bu secime gore alacaksınız.
Bir kere sectikten sonra maalesef değiştirilemiyor, buna gore secim yapmanızda fayda var.
Karşımıza cıkan 3 secenekten Etiketi Kendiniz Yukleyin ’i seciyoruz.İşte karşımızda iki adet nur topu gibi kod var; Global site etiketi kodu Etkinlik snippet ’i
Ads Dinamik Yeniden Pazarlama Kodu Nasıl Oluşturulur?
Google Adwords (ADS)0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Google Adwords (ADS)
- Ads Dinamik Yeniden Pazarlama Kodu Nasıl Oluşturulur?
-
31-08-2022, 06:33:47