Telefon araması Google Ads kampanyası, yine Arama Ağı Reklamları uzerinden oluşturulan, web sitesi gerektirmeyen reklamlardır. Sadece mobilde yayınlanır ve reklama tıklanınca direkt telefon araması başlatır. Google Ads Telefon araması kampanyaları oluşturmak icin aşağıdaki adımları izleyin.
1. Adım: Yeni kampanya oluşturur butonuna tıkladıktan sonra, “satış” veya “potansiyel muşteriler” hedeflerinden birini secin. Ardından Arama ağı reklam turunu secin.
2. Adım: Daha sonra hedefinize ulaşmak istediğiniz yol icin; “Telefon aramaları” seceneğine tıklayın, ardından telefon numaranızı ekleyin ve “Devam butonuna tıklayın.
3. Adım: Sıradaki adımda kampanya hedef kitleleri oluşturuyorsunuz. Rehberimizin başında anlattığımız gibi bu adımları aynı şekilde ayarlayın, anahtar kelimelerinizi ekleyin. Son olarak aşağıdaki gorseldeki gibi reklam ayarlarınızı yapın. Telefon araması goruntusu, fotoğrafın sağ tarafındaki gibi gorunecektir.
Not: Reklamınıza ilgi cekici alakalı başlık ve acıklamalar ekleyin. Gorunen URL kısmına yazdığınız web sitesi sadece bilgi amaclıdır. Muşteri nereyi aradığını bilmesi amaclanmıştır ve herhangi bir şekilde web sitesine yonlendirme yapmamaktadır. İşlemleri tamamladıktan sonra kampanyayı kaydet butonuna tıklayın ve kurulumu sonlandırın.
Google Ads Telefon Araması Kampanyası Oluşturma
Google Adwords (ADS)0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Google Adwords (ADS)
- Google Ads Telefon Araması Kampanyası Oluşturma
-
31-08-2022, 06:22:10