Google Discovery reklam kampanyaları, urun veya hizmetinizi kullanıcıların onune koyarak potansiyel muşterilerinize ulaşmanıza olanak tanır.
Google Keşif Reklamları, Google Goruntulu Reklam Ağı‘na benzer şekilde, yakın ilgi alanı ve pazardaki kitleleri hedeflemenize olanak tanır. Ayrıca, yeniden pazarlama kitlelerini de hedefleyebilirsiniz. Bu, mevcut web sitesi kitlenizle başka bir ortam kullanarak yeniden etkileşim kurmanın harika bir yoludur.
Reklamverenlerin, keşif reklamları yayınlamak icin bir Google Ads keşif kampanyası başlatması gerekir. Bunu nasıl yapacağınızdan emin değilseniz, Google Ads reklam verme rehberini inceleyin.
1. Adım: Keşif Reklam kampanyası oluşturmaya başlamak icin Google Ads Paneli‘nde oturum acın.
[HR][/HR]2. Adım: Kampanyanıza bir ad verin ve ardından reklamınızın yayınlanmasını istediğiniz konumu secin. Teklif ve butcenizi de ayarlayıp sonraki adıma gecin.
[HR][/HR]3. Adım: Reklam grupları bolumunden grubunuza bir ad verin ve daha sonra hedef kitle ve demografi ayarlarınızı yapın.
[HR][/HR]4. Adım: Bu adımda ihtiyacınıza gore reklam tipi secin ve reklamları oluşturmaya başlayın.
[HR][/HR]5. Adım: Reklam vermek istediğiniz site URL ’nizi ekleyin. Reklam gorselinizi ve logonuzu yukleyin. Reklam başlık ve acıklamalarınızı girin. Harekete gecirici mesajınızı secin ve reklamınızı kaydedin.
Not: En az bir yatay resim ve bir logo resmi yuklemelisiniz. Goruntuler bulanık, yetersiz kırpılmış veya harekete gecirici mesajlar veya tıklanmaya yonelik mesajlar iceremez. En fazla 5 başlık ve en fazla beş acıklama girebilirsiniz. Sağdaki onizleme, siz bileşenleri girerken reklamın nasıl goruneceğini gosterir.
Google Ads ile Keşif Reklamları Oluşturma
Google Adwords (ADS)0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Google Adwords (ADS)
- Google Ads ile Keşif Reklamları Oluşturma
-
31-08-2022, 06:20:44