Blog ve site yayınlarından kazanc sağladığımız, Adsense biz yayıncıların sorunları ile ilgili sıkca sorulan sorulan (SSS) hakkında blog sitesinden tanıtım yaptı. 16 Ocak 2014 Perşembe gunu, Adsense ’nin yardım sitesinden yaptığı bu acıklamaları hepimizin okuması gerekiyor. Blog ve sitelerimiz icin yaşanan problemleri soru ve cevap şeklinde bir araya getirip acılır pencere sistemi ile bizleri sunmakta.

Sıkılmadan cok kısa surede bilgi sahibi olabilirsiniz. Hicbiryerde bulamayacağınız bu acıklamalar icin sizlere kısa başlıklar vereceğim. Yaşadığınız sorun ve sormak isteyip de cevap bulamadığınız her konu anlatılmakta. Google Adsense calışma grubunu hic gordunuz mu bilmiyorum. Merak ediyor iseniz sayfa hakında duşunce ve beğenilerinizi paylaşabileceğiniz ve Adsense ekip resmini gorebileceğiniz sayfa linki. Google Adsense calışma ekip resmini sizlere buradan verebilirdim. Ancak Google icerik ve hizmet politikaları gereği sayfa alıntıları telif hakları icerdiğinden dolayı sadece link olarak giriş bilgisini veriyorum.

[h=2]AdSense Politikaları Sıkca Sorulan Sorular İcindekiler :​[/h]1. Bolum: Site iceriği
2. Bolum: Reklam uygulaması
3. Bolum: Mobil cihazlarla ilgili konular
4. Bolum: İtirazlar ve ihlal bildirme
5. Bolum: Diğer kaynaklar