Merhaba Arkadaşlar Adsense acmanın zor olduğunu, acmanın imkansız olduğunu adsense acma icin para veren arkadaşlara sesleniyorum paranızı kimseye yedirmeyin 5 dkkanızı ayırın ve siz kendi adsensenizi acın diyorum.

cok kolay bir işlem herkes kendine acabilir. bunun bir zoluğu yok aslında ama etrafta duyulanlara gore ah cok zor felan gecelim bu palavraları şimdi adım adım size anlatam.

1) İlk Once temiz bir gmail ile youtube kanalı Oluşturuyoruz.

2) Kanalın para kazanmasını acıyoruz.

3) (Para kazanma ayarlarını goruntuleyin) Bolumunden (Odemem Nasıl yapılacak) Kısmına giriyoruz. Ve Adsense Hesabını İlişkilendirme Yazısına Tıklıyoruz.

4) Burada Sonraki diyoruz.

5) Burada Evet google Hesabında Oturum Acma Adımına Gec diyoruz. Ve Karşımıza gelen ekranda oturumumuzu acıyoruz. Youtube kanalı oluşturduğumuz hesapla oturum acıyoruz ama unutmayalım

6) 2. Adım: Bize iceriğiniz hakkında bilgi verin kısmında devam et deyin.

7) Karşımıza Gelen Forumu Eksizsiz Bir şekilde doğru bilgilerle doldurun. Telefon numarasını doğru yazın cunku diğer adımda telefona kod gelecek.

8)evet başvuruyu gonder dedikten sonra oraya girdiğiniz telefona bir kod gelecek onu onaylayın.

isterseniz sesli, isterseniz mesaj olarak alın ama kesinlikle kendi tel numaranızı girin. 3cx gibi sistemler kullanmayın burada.

9) son olarak tamamdır.

evet arkadaşlar teli onayladıktan sonra karşımıza adsense başvurumuzun gonderildiğine dair bir bilgi mesajı veriliyor. yaklaşık olarak 24 saat icerisinde onaylanıyor kimseye paranızı kaptırmayın işi kendiniz oğrenin bunun acısını cektiğim icin biliyorum herkesin adsense sahibi olması dileği ile selamlar.