Onay e-postası almazsanız: Oyunda odul kazanmamış olabilirsiniz. Daha fazla yardım icin, video izledikten sonra neden odul kazanmadığınızı oğrenin.
Onay e-postası aldıysanız ancak odulunuzu kullanamıyorsanız: Aşağıdaki adımları deneyin. Odullerinizin teslim edilmesi birkac dakika surebilir.
[h=4]1. Adım: Uygulamalarla ilgili sorunları giderin[/h] Uygulamalarınızı guncelleyin. Oyunda oturumunuzu kapatıp tekrar oturum acın. Cihazınızda oyunu zorla durdurup yeniden başlatın. [h=4]2. Adım: Hesabınızın bağlı olup olmadığını kontrol edin[/h] YouTube uygulamasını acın. Ustte profil resminize
Ayarlar'a dokunun. Bağlı uygulamalar'a dokunun. Bir oyuna dokunun. Oyunda "Bağlı değil" ifadesini goruyorsanız: Bağlanmak icin ekranda gosterilen adımları uygulayın. [h=4]3. Adım: Doğru hesaplarda oturum acıp acmadığınızı kontrol edin[/h] YouTube uygulamasında ustteki profil simgesine dokunun. Profilinizi goruyorsanız: Zaten oturum acmışsınızdır. Gormuyorsanız: Hesabınızda oturum acın. YouTube'da kullandığınız hesabın Play Games hesabınızla aynı olduğundan emin olun.
Google Play Oyunlar Kazandığım Odulleri Alamadım
Google Haberleri & Yenilikleri0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Diğer Google Servisleri
- Google Haberleri & Yenilikleri
- Google Play Oyunlar Kazandığım Odulleri Alamadım
-
31-08-2022, 05:21:39