[h=4]1. Adım: Oyunu yeniden başlatın​[/h]Odullerin teslim edilmesi 30 dakikayı bulabilir. 30 dakika gecmesine rağmen odulunuzu almadıysanız oyunu kapatıp tekrar acın.
[h=4]2. Adım: Videonun odul kazanmaya uygun olduğundan emin olun​[/h]YouTube uygulamasında videoyu bulun.
Oduller'i
goruyorsanız video odul veriyordur. Gormuyorsanız bu videonun odulu yoktur veya teklifin suresi dolmuştur. [h=4]3. Adım: Hesabınızın bağlı olup olmadığını kontrol edin​[/h] YouTube uygulamasını acın. Ustte profil resminize
Ayarlar'a dokunun. Bağlı uygulamalar'a dokunun. Bir oyuna dokunun. Oyunda "Bağlı değil" ifadesini goruyorsanız: Bağlanmak icin ekranda gosterilen adımları uygulayın. [h=4]4. Adım: Doğru hesapta oturum acıp acmadığınızı kontrol edin​[/h] YouTube uygulamasında ustteki profil simgesine dokunun. Profilinizi goruyorsanız: Zaten oturum acmışsınızdır. Gormuyorsanız: Hesabınızda oturum acın. YouTube'da kullandığınız hesabın Play Games hesabınızla aynı olduğundan emin olun. [h=4]5. Adım: Videoyu daha fazla izleyin​[/h]Odulu kazanmak icin videoyu ne kadar sureyle izlemeniz gerektiğine geliştiriciler karar verir. Videonun yalnızca bir bolumunu izlediyseniz odul kazanmak icin daha uzun sure izleyin.
[h=4]6. Adım: E-posta ayarlarını ve spam klasorlerini kontrol edin​[/h] Odulunuze ait onay e-postasının istenmeyen posta veya spam klasorunuzde olup olmadığını kontrol edin. Oyunun e-posta listesinden cıkıp cıkmadığınızı kontrol edin.