1. Adım: Fotoğraflarınızı ve videolarınızı indirin​ Verilerinizi indirin sayfasına gidin. Oturum acmanız gerekebilir. Fotoğraf ve videolarınızı Currents'tan indirmek icin "Currents Akışı"nın secili olduğundan emin olun, "Tum Currents Akışı verileri dahildir" seceneğini tıklayın ve Fotoğraflar seceneğinin işaretli olmasına dikkat edin. Sonraki Adım'ı tıklayın. Bir dosya turu secin. Verilerinizi nasıl teslim alacağınızı secin. Arşiv oluştur'u tıklayın. Not: Arşiviniz birkac dakikada kullanıma hazır hale gelebileceği gibi, bu işlemin birkac gun surmesi de mumkundur.

2. Adım: Fotoğraf ve videolarınızı kaydedin​En iyi sonuclar icin aşağıdaki adımları bir bilgisayarda uygulayın:

İceriğiniz indirilmeye hazır olduğunda bir e-posta alacaksınız. E-postayı acın ve Arşivi indir'i tıklayın. Google Hesabınızda oturum acın. Arşivinizin yanındaki İndir seceneğini tıklayın. Bilgisayarınızda, İndirilenler klasorune gidin ve dosyayı acın. Fotoğraflarınız, goruntulenen "Currents Akışı" klasorunun icindeki "Fotoğraflar" klasorundedir. İsteğe bağlı: İceriğinizi Google Fotoğraflar'a yukleme​Cihazınıza indirdiğiniz fotoğrafları yine cihazınızda depolayabilir ya da Google Fotoğraflar veya başka bir fotoğraf hizmetine yukleyebilirsiniz.

Telefonunuzu, fotoğraf makinenizi veya hafıza kartınızı bilgisayardan Google Fotoğraflar'a iki şekilde yedekleyebilirsiniz:

Yedekle ve Senkronize Et uygulamasını yukleyin. Fotoğrafları tarayıcınızdan yukleyin.