Google Play Store nasıl guncellenir? rehberimize gecmeden once telefonunuzdan Google Play Store uygulamasını kapatmanızı oneriyoruz. Arkaplanda calışan Google Play Store'u kapattıktan sonra aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.
1. Adım: Google Play Store'un guncel surumu APKMirror sistesinden indireceğiz. Siteye gitmek icin tıklayın. Sitenin sağ ust tarafında yer alan "Search" bolumune tıklayın.
2.Adım: Search bolumune "Google Play Store" yazın ve "Enter" tuşuna basın.
3. Adım: Google Play Store'u arattıktan sonra karşınıza arama sonucları cıkacak. İlk başta yer alan dosyaya tıklayın. Cunku en guncel surum en başta yer alıyor.
4. Adım: İlk baştaki Google Play Store APK. dosyasına tıkladıktan sonra "See Available APKs" butonuna tıklayın.
5. Adım: See Available APKs butonuna tıkladıktan sonra acılan sayfadaki "Download APKs" butonuna tıklayın. Bu işlemden sonra guncel Google Play Store APK. dosyası inecek.
6. Adım: İndirmiş olduğunuz guncel Google Play Store APK. dosyasını telefonunuza atın ve yukleyin. Eğer yukleme işlemi sırasında hata mesajı alırsanız; Ayarlar>Guvenlik>Bilinmeyen kaynaklar seceneğini aktif hale getirin ve APK. dosyasını tekrar yuklemeyi deneyin.
Google Play Store Nasıl Guncellenir?
Google Haberleri & Yenilikleri0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Diğer Google Servisleri
- Google Haberleri & Yenilikleri
- Google Play Store Nasıl Guncellenir?
-
31-08-2022, 05:06:01