[h=2]Adım #1: Oncelikle Google uzerinden hesabınıza giriş yapın.[/h]İlk adımda Google uzerinden, dilerseniz buradan oturum acma sayfamıza gidiyoruz.
[h=2]Adım #2: Sağ ust koşedeki ızgara simgesine tıklayıp, “Hesap” ikonuna tıklayın.[/h]
Oturumumuzu başarıyla actıktan sonra, gorseldeki gibi sağ ust koşedeki ızgara simgesine tıklayarak, “Hesap” yazan seceneğe tıklıyoruz.
[h=2]Adım #3: Acılan sayfada, “Gizlilik ve Kişiselleştirme” kısmından “Verilerinizi ve kişiselleştirmeyi yonetin” butonuna tıklayın,[/h]
Yeni acılan sayfada, kutu icerisinde gosterdiğimiz “Gizlilik ve Kişiselleştirme” bolumunden, ok ile işaretlediğimiz “Verilerinizi ve kişiselleştirmeyi yonetin” seceneğine tıklıyoruz.
[h=2]Adım #4: Daha sonra fare tekerleği ile biraz aşağı inp “Bir hizmeti veya hesabınızı silin” seceneğine tıklayın.[/h]
Veri ve kişiselleştirme menusune girdikten sonra fare tekerleği ile aşağı inip, “Verilerinizi indirin, silin veya verileriniz bir plan oluşturun” menusunden “Bir hizmeti veya hesabınızı silin” seceneğine tıklıyoruz.
[h=2]Adım #5: Onay sayfasından “Hesabı silin” seceneğine tıklayıp, şifrenizi girin,[/h]
Onay aşaması olarak yeni acılan pencerede, kırmızı kutu icerisine aldığımız “Google hesabınızı silme” menusu altından, ok ile gosterilen “Hesabınızı silin” seceneğine tıklıyoruz. Acılan sayfada ise tekrar şifremizi giriyoruz.
[h=2]Adım #6: Google şartlarını onaylayıp, “Hesabı sil” seceneğine tıklayın.[/h]
Son olarak acılan yeni sayfada fare tekerleğimiz ile aşağı inip, Google hesap silme şartlarını onayladıktan sonra, ok ile gosterdiğimiz “Hesabı Sil” seceneğine tıklıyoruz.
[h=2]Hesabınız Silindi[/h]
Ornek fotoğraftaki gibi bir goruntu karşınızdaysa, tebrikler hesabınızı başarıyla sildiniz.
Gmail Hesabı Nasıl Silinir?
Google Haberleri & Yenilikleri0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Arama Motorları ve Optimizasyonları
- Diğer Google Servisleri
- Google Haberleri & Yenilikleri
- Gmail Hesabı Nasıl Silinir?
-
31-08-2022, 05:04:34