Guncelleme Tarihi: Ağustos 30, 2022 22:13
Konyasporlu futbolcu Adil Demirbağ, Fenerbahce macında Valencia ile girdiği pozisyonda hassas bolgesine darbe aldığını soyledi.
Adil Demirbağ'ın sosyal medyadan yaptığı acıklama şoyle:
"Oncelikle dun (29.08.200) oynamış olduğumuz Fenerbahce macında galibiyet hırsıyla gorduğum ikinci sarı kart ile oyundan atılıp takım arkadaşlarımı yalnız bıraktığım icin cok uzgunum.
Buna rağmen galibiyeti alan ve gol yememezlik serimizi bir mac daha uzatan takımımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum.
Mac esnasında ikili mucadelede FIFA Oyun Kuralları cercevesinde hassas bolge olarak tanımlanan bolgeme ve yine hassas bolge olarak tanımlanan yuzume aldığım darbelerle yere duştum.
Ben yıllardır profesyonel futbolcuyum, profesyonelliğimden asla odun vermedim ve asla da odun vermeyeceğim
Fakat dun sosyal medyada başta kıymetli annem ve kıymetli eşime varana kadar edilen kufurlere, hakaretlere ve tehditlere karşı da susacak, tepkisiz kalacak değilim. Yıllardır oynadığımız futbol zemininde cokca kufur yemişizdir fakat kamuoyu da takdir eder ki bu olay diğerleri gibi gelip gececek kadar basit değildir.
Soz konusu hakaret, kufur ve tehdit mesajları kakında adli işlemlerin başlatılmış olduğunu duyurmak isterim.
Ote yandan haddini aşan bu paylaşımlara karşı bana desteklerini esirgemeyen başta buyuk Konyaspor ve diğer tum takım taraftarlarına teşekkur ederim"
NE OLMUŞTU?
Macın 22. dakikasında oyun devam ederken Konyaspor stoperi Adil Demirbağ ile itişen Enner Valencia'nın rakibine yaptığı ayak hamlesinin ardından hakem Arda Kardeşler doğrudan kırmızı kart cıkardı.
VAR İNCELEMESİ YAPILDI, KARAR DEĞİŞMEDİ
Hakemin kırmızı kart kararı sonrası Enner Valencia Arda Kardeşler'e itiraz etti. Bir sure VAR ile goruşen Arda Kardeşler, sahayı terk etmeyen Valencia'ya sahadan cıkmasını işaret etti. Valencia'nın hamlesi sonrası yerde kalan Adil Demirbağ da tedavisinin ardından sarı kart gordu.
Konyaspor - Fenerbahce macı sonrası Adil Demirbağ'dan acıklama: Hassas bolgeme darbe aldım
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Konyaspor - Fenerbahce macı sonrası Adil Demirbağ'dan acıklama: Hassas bolgeme darbe aldım
-
30-08-2022, 23:36:44