Guncelleme Tarihi: Ağustos 30, 2022 22:49
Super Lig'in 5’inci haftasında deplasmanda Fenerbahce ile karşılaşacak olan Yukatel Kayserispor, hazırlıklarına bugun yaptığı antrenmanla devam etti. Kulup tesislerinde gercekleştirilen idmanda futbolcular kondisyon calışması ve cift kale mac yaptı. Sakatlıkları devam eden Ali Karimi ve Attamah idmanlara katılmazken, Mustafa Pektemek ve Cenk Gonen duz koşu yaptı.
Antrenman oncesi acıklama yapan Kayserispor Teknik Direktoru Cağdaş Atan, “Fiksturumuzun zor oluğunu soylemiştik. Ucuncu deplasmanımızda bu ulkede şampiyon olmuş bir takıma daha karşı oynayacağız. Kolay değil, cok geniş kadroları var. Bugunden itibaren analizlere başladık. Zor bir mac olacağının farkındayız. Biz de artık bu deplasmandan bir şeyler getirmek istiyoruz. En iyi oyunumuzu en sonuncusunda oynadık. Bunu geliştirmek, uzerine koymak istiyoruz. Bu oyunu nasıl daha iyi hale getirebiliriz ona bakıyoruz. Uc farklı oyun oynamaya calışacağız. Bu hafta da farklı bir surprizimiz olabilir” acıklamasında bulundu.
Devre arasına kadar transfer yasağının surecek olmasının hatırlatılması uzerine Cağdaş Atan, “Bu durumun ve surecin farkında olarak buraya geldik. Başkanımız en başta soyledi boyle bir durumun olduğunu. Biz de Kayserispor’un oyuncu grubuna inanarak geldik. Cok sağlıklı bir calışma ortamı var, onemli olan icerideki oyununun mutlu olması. Şehrin onde gelenleri bizi iyi desteklediler ama lig uzun maraton. Onumuzde daha cok zaman var. Bizim ve futbolcular icin sağlıklı calışma ortamı sağlanırsa biz ligde guvenli bir şekilde seyredeceğimizi duşunuyoruz” yanıtını verdi.
GUSTAVO CAMPANHARO: AMACIMIZ ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAK
Gustavo Campanharo ise “Onumuzdeki hafta cok onemli bir mac olacak Fenerbahce karşısında. Yeni bir oyun sistemimiz var. Her gecen gun bu sistemi geliştirmeye calışıyoruz. Amacımız elimizden gelenin en iyisini yapmak. Her gun gelişmeye devam etmek ve Fenerbahce karşısında bu gelişimi surdurebilmek istiyoruz. Gecen sene bazı sakatlıklar yaşadım, ayrıca bir Covid surecim oldu. Bu sene sezon başı kampına katılabildim. Bir futbolcu icin bu cok onemli. Bu sene fiziksel olarak kendimi cok daha iyi hissediyorum. Takıma yardımcı olmaya calışıyorum. Koşmayı mucadele etmeyi takıma yardım etmeyi cok seviyorum. Bireysel olarak da bunun etkilerini gormeye başladık” ifadelerini kullandı.
BİLAL BAYAZİT: SİSTEME ALIŞIYORUZ
Bilal Bayazit da “Giresunspor macında cok iyi oynadık. Hocamızın istediklerini yaptık. Sisteme alışıyoruz. İyi oyunu devam ettirmeye bakacağız. İnşallah bu hafta Fenerbahce macında da aynı sistemle puanları alacağımıza inanıyorum. Bu oyundan her takıma karşı kazanabiliriz. Yeter ki hocamızın bizden istediklerini yapalım ve birbirimize inanalım” dedi.
Performansında bir yukseliş olduğu hakkında gelen soru uzerine Bilal Bayazit, “Pek kendimde o yukselişi goremiyorum. Pozisyon geldiğinde kurtarmaya calışıyorum. Allah’ıma cok şukur şimdiye kadar iyi gidiyor. Bunu devam ettirmeye calışacağım. Calışıyorum, inşallah bunu devam ettirebilirim” yanıtını verdi.
Cağdaş Atan, F.Bahce macı oncesi konuştu: Farklı bir surprizimiz olabilir
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Cağdaş Atan, F.Bahce macı oncesi konuştu: Farklı bir surprizimiz olabilir
-
30-08-2022, 23:36:35