Turkucu İbrahim Tatlıses gectiğimiz Bodrum'da olumden dondu. Unlu şarkıcının aracta sıkıştığı trafik kazasında 2 ayağı da kırıldı. Babasıyla kus ve davalık olan Ahmet Tatlıses, kazayı duyunca kusluğu unutup olay yerine koştu.
GELDİ NUMARASINI YAPTI GİTTİ"[/h]Unlu turkucu, gecirdiği trafik kazasının ardından olay yerine koşan oğlu Ahmet Tatlıses'e ilişkin, "Artist, artist. Geldi, numarasını yaptı gitti. Gece neredeydi peki? Niye gelmedi programa. Ertesi gun kahvaltıda hep beraberdik; kahvaltıda neredeydi?" dedi.
NEDİR BİLMEM, BENİM MESLEĞİM DEĞİL"[/h]Babasının sozlerinin ardından Instagram hesabından paylaşım yapan Ahmet Tatlıses ise, "Son yaşanılan surecte yine şaşkınlıkla izlediğim, okuduğum; ısrarla yapılan acıklamalar gundemden duşmuyor. Artistlik nedir bilmem, malum benim mesleğim değil… Yılların verdiği yaşanmışlıkla yureğim nasır tuttu zaten cunku artık biliyorum ayarsız terazide yurek tartılmaz… Verdiğiniz destek ve yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz sağ duyulu mesajlarınız, kalpten yorumlarınız icin teşekkur ederim. Saygılarımla" ifadelerini kullandı.
[h=4]İbrahim Tatlıses Magazin Haberler[/h]
İbrahim Tatlıses'in kaza sonrası "Artist numarasını yaptı" dediği oğlu Ahmet Tatlıses'den babasına yanıt
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- İbrahim Tatlıses'in kaza sonrası "Artist numarasını yaptı" dediği oğlu Ahmet Tatlıses'den babasına yanıt
-
30-08-2022, 17:22:48