CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu, sosyal medya hesabından gundem yaratacak acıklamalarda bulundu. Genclere seslenerek, gelecek aylarda her turlu provokasyonun gercekleşebileceği uyarısında bulunan Kılıcdaroğlu, "Ne olursa olsun, kavga etmeyecekseniz. İnanclısı, inancsızı, imam hatiplisi, şortlusu, başortulusu… Ne olursanız ve kim olursanız olun, bir ortak noktanız var: Gencliğiniz calındı! Bu ulkenin size bir genclik borcu var. Hedefim, siyaset hayatımın sonuna giderken, olabildiğince o borcu telafi etmektir. Bunun, miraslarımdan biri olmasını istiyorum. Size her gun yaşattıkları nefes darlığını bitiren demokrat amcanız olarak hatırlanmak istiyorum" dedi.
[h=3]"BİRİLERİ CALSIN, CIRPSIN DİYE SİZLER BİRBİRİNİZE DUŞMEYECEKSİNİZ"[/h]Kılıcdaroğlu ifadelerine şu şekilde devam etti; "Onun icin gelecek aylarda ne olursa olsun, sakın sakın sakın kavga etmeyin. Sakın provoke olmayın. Birileri calsın, cırpsın diye ve gencliğinizden bir 5 sene daha heba olsun diye sizler birbirinize duşmeyeceksiniz. Siz barıştınız, benim gorevim de bu barışı korumaktır. Bu barışı korumak icin Edirne'den Kars'a, ulkemizin her kilometre karesine ayak basacağım ve bu barışı anlatacağım. Sizler helalleşirken, arsızı, uğursuzu, hırsızı, cantacısı, borsacısından, sizden calınan her kuruşun hesabı sorulacak."
Kılıcdaroğlu Politika Guncel Haberler[/h]
Kılıcdaroğlu'ndan genclere provokasyon uyarısı! Aynı kelimeyi 3 kez tekrarladı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Kılıcdaroğlu'ndan genclere provokasyon uyarısı! Aynı kelimeyi 3 kez tekrarladı
-
30-08-2022, 17:18:42