Turkiye'de binlerce kişiyi dolandırarak ulkeden kacan ve kırmızı bultenle aranan Thodex kurucusu 28 yaşındaki firari Faruk Fatih Ozer, Arnavutluk'un Vlora (Avlonya) kentine bağlı Himara ilcesinde polis tarafından duzenlenen "Brain" operasyonu ile yakalandı.
[h=3]YATAKLIK EDEN BİR KİŞİ DAHA YAKALANDI[/h]Arnavutluk polisi tarafından yapılan acıklamada, Elbasan Polis Mudurluğu, Arnavutluk Polisi FAST Birimi, Vlora Polis Mudurluğu ve Elbasan Savcılığı tarafından ortak yurutulen "Brain" adlı operasyonun başarılı bir şekilde sonuclandığını belirtildi. Brain operasyonu sayesinde kırmızı bultenle "suc orgutu kurmak" ve "nitelikli dolandırıcılık" suclarından aranan Ozer ile birlikte yardım ve yataklık yaptığı iddia edilen ve başkent Tiran'da yaşayan B.SH ile Durres kentinde ikamet eden E.H de yakalandı.
[h=3]EŞYALARINA EL KONULDU[/h]Ozer'in yakalandığı binada yapılan aramalar kapsamında delil niteliği taşıyan bilgisayar, banka kartı, cep telefonu gibi bircok kişisel eşyaya el konuldu. Ote yandan Arnavutluk İcişleri Bakanı Bledar Cuci operason ile ilgili yaptığı acıklamada Arnavutluk polisinin başarısına değinerek, "Bu operasyon, Arnavutluk hukumetinin organize suclarla mucadele konusunda ısrarlı ve samimi olduğuna dair en buyuk işarettir" ifadelerini kullandı.
[h=3]BİNLERCE KİŞİYİ DOLANDIRMIŞTI[/h]Yatırımcılarını milyonlarca dolar dolandırarak yurt dışına kacan Ozer, 20 Nisan'da Arnavutluk'ta bir otele giriş yaptığı sırada guvenlik kamerası tarafından goruntulenmişti. Soz konusu otelin başkent Tiran'da olduğu ifade edilmiş ve Ozer'in resepsiyondaki gorevliye pasaportunu uzattığı gorulmuştu. Daha once de Arnavutluk'ta gizlendiği iddia edilen Ozer, Turkiye'de binlerce kişiyi zarara uğratarak yuklu miktarda kripto para ile Turkiye'den kacmıştı.
Canlı kripto para verileri ve tum kripto para haberleri icin tıkla. Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa [h=4]Faruk Fatih Ozer Thodex Vlora 3. Sayfa Ekonomi Guncel Haberler[/h]
Fatih Ozer'in yakalandığı "Brain" operasyonundan yeni detaylar! Ozel eşyalarına el konuldu, yardım eden 1 kişi ise gozaltında
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Fatih Ozer'in yakalandığı "Brain" operasyonundan yeni detaylar! Ozel eşyalarına el konuldu, yardım eden 1 kişi ise gozaltında
-
30-08-2022, 17:18:35