Webmaster Forum - Teknoloji Forumları - ReadBull.net

Giriş Yap Kayıt Ol

Theodor Storm - Meşe Ağaclı Koşk

E-Kitap İndir

1 Mesaj

●

18 Görüntüleme

• ReadBull.net
  • E-Kitap Forumları
  • E-Kitap İndir
  • Theodor Storm - Meşe Ağaclı Koşk
  • 29-08-2022, 01:39:20
    AboveShaft adlı üyenin avatarı
    AboveShaft
    • Açık Profil bilgileri
    • Özel Mesaj Gönder
    • AboveShaft tarafından gönderilen tüm mesajları bul
    • AboveShaft'ı arkadaş olarak ekle

Masal gibi gelir, hem masaldır da diyebilirsiniz. Nerede gectiği doğru durust bilinmiyen bu hikayenin şairler, edipler, şimdiye kadar şurasından burasından parcalar almışlar ve aldıkları bu parcalara diledikleri şekli vermişlerdir. Ben bu değişik yerler arasında bu hatıranın golgelerinin insan şeklinde ve canlı olarak gectikleri bir yeri hikayeme sahne kabul etmeği doğru buldum. Bizim kucuk memleketimizde bir hayli kenarda kalmış bir cayır vardır. Bugun dolmuş, fakat dikkat edilirse iyice fark edilen hendekler ve bu hendeklerin etrafındaki fırtınanın yarı parcalandığı meşe ağacları, bir vakitler bu cayırda bir senyorun şatosu bulunduğuna şahitlik ederler. Bu hukmu, bu serguzeşt o havalide senelerden beri akla hayale gelmez ilavelerle anlatıldığı icin vermiyorum.

Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.
  • 08-10-2024, 03:16:19
    Readpool adlı üyenin avatarı
    Readpool
    • Açık Profil bilgileri
    • Özel Mesaj Gönder
    • Readpool tarafından gönderilen tüm mesajları bul
    • Readpool'ı arkadaş olarak ekle
    Genel Moderatör
    Link kontrol edilidi, onaylandı.
ReadBull.net - ©2004-2025
Arşiv İletişim
Anasayfa Yeni Mesajlar Giriş Yap Kayıt Ol
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.
ReadBull.net
Giriş Yap

Şifremi unuttum?