ReadBull.net - E-Kitap - Teknoloji - Webmaster Forum

Giriş Yap Kayıt Ol

Tuğba İsmailoğlu Kacır - "Hammer Tarihi"nin Turkceye Ceviri Teşebbusleri ve Cevirisi

E-Kitap İndir

1 Mesaj

●

23 Görüntüleme

• ReadBull.net
  • E-Kitap Forumları
  • E-Kitap İndir
  • Tuğba İsmailoğlu Kacır - "Hammer Tarihi"nin Turkceye Ceviri Teşebbusleri ve Cevirisi
  • 28-08-2022, 07:18:40
    AboveShaft adlı üyenin avatarı
    AboveShaft
    • Açık Profil bilgileri
    • Özel Mesaj Gönder
    • AboveShaft tarafından gönderilen tüm mesajları bul
    • AboveShaft'ı arkadaş olarak ekle
    Tuğba İsmailoğlu Kacır, "Hammer Tarihi'nin Turkceye Ceviri Teşebbusleri ve Cevirisi Uzerine", Vakanuvis, Uluslararası Tarih Araştırmaları Dergisi / International Journal of Historical Researches, Mart/March 2016, Yıl/Vol. 1, No. 1, s. 262-279

Ufak bir déjà vu hadisesi: Bu makale daha once burada paylaşılmıştı diye hatırlıyorum ama bulamadım. Bu gun bir arkadaş Hammer tarihinin 10 ciltlik yayını icin istekte bulununca bu yazıyı hatırladım. Bulamayınca da paylaşayım bari, dedim. "10 citler deyince", aslında Mehmet Ata cevirisi uzerine de birileriyle yazıştığımı hatırlar gibiyim, ama nerede?
    Umarım birilerinin işine yarar.

Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.
  • 13-10-2024, 21:01:18
    Readpool adlı üyenin avatarı
    Readpool
    • Açık Profil bilgileri
    • Özel Mesaj Gönder
    • Readpool tarafından gönderilen tüm mesajları bul
    • Readpool'ı arkadaş olarak ekle
    Genel Moderatör
    Link kontrol edilidi, onaylandı.
ReadBull.net - ©2004-2025
Arşiv İletişim
Anasayfa Yeni Mesajlar Giriş Yap Kayıt Ol
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.
ReadBull.net
Giriş Yap

Şifremi unuttum?