• 28-08-2022, 04:03:37
    Para ve para sorunları, cağımızda, ekonomik ve toplumsal yaşamımızın ayrılmaz parcaları durumuna gelmişlerdir. Gercek olaylar karşımıza parasal ortulere burunmuş olarak cıkmaktadırlar. Bu nedenle, icinde yaşamakta olduğumuz olayları doğru bir bicimde anlayabilmek icin, para ve parasal konular hakkında bazı temel bilgilere sahip olmamızın buyuk yararı vardır. Đşte bu kitap okuyuculara bu konuda yardımcı olmak amacı ile hazırlanmıştır.
    Bugunku koşullarda insanların okumaya ayırabilecekleri zamanın darlığını duşunerek kitabı olabildiğince kısa tutmaya calıştım. Bunu, icerikten değil, anlatımdan tasarruf ederek yapmaya ozen gosterdim. Buna rağmen kitapta bircok tekrar yapmaktan kacınamadım. Bunun temel nedeni, soruların, baştan sona kadar değil de tek tek okundukları zaman da anlaşılır olmalarını sağlamaktır.
    Kitapta para ile doğrudan ilgisi olmayan birtakım sorular da vardır. Bunların bazılarını konunun anlaşılması icin zorunlu gordum, bazılarını da soruların akışı icinde okuyucunun aklına kendiliğinden takılabileceklerini duşunduğum icin koydum.
    Son olarak, Gercek Yayınevine, hem bana bu hizmet fırsatını verdiği, hem de pek az hatalı olacağından emin olduğum ozenli baskısı icin teşekkur ediyorum.

Ankara, 11 Ekim 1984
    Sadun Aren

Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.

Alternatif link
    Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.