• 16-08-2022, 15:13:44
    [CENTER] Yapım-Yonetim:Mehmet Koseoğlu
    Yazan:James Hedley Chase
    Uyarlayan:Tayfun Turkili
    Seslendirme Yonetmeni:İskender Bağcılar,Neslihan Gurbuz
    Montaj:Mahmut Acar

KONUSU:Yıllardır duşuk pozisyonda bir bankada gorev alan Calvin aynı bankanın başka bir şubesinin muduru kalp krizi gecirince iyileşene kadar onun yerine vekaleten atanır ve atandığı yerde bankada kendisi dışında calışan diğer personel Alice'in tavsiyesi uzerine Bayan Lorring'in pansiyonuna yerleşmeye karar verir. Zamanla pansiyon sahibi Bayan Lorring'in de kendisi gibi paraya duşkun ve yaşadığı hayattan bezmiş olduğunu anlaması ile kendisine bankayı soymak icin hazırladığı planı anlatır ve birlikte bankayı soymayı planlarlar. Planı yaparken Bayan Lorring'in alkol bağımlısı olduğunu ve Calvin kadar vicdansız olamayacağını ongoremezler ve bu hayatlarını cıkmaza sokacak cok onemli sorunlara neden olur.

Gizli İçerik:
    Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.

Not:Aralarında sadece Kerem Atabeyoğlu'nun sesini cıkarabildiğim icin diğer seslendirme sanatcılarını yazamadım ancak gerek oyunun senaryosu gerek seslendiren sanatcıların performansları son derece iyi bence ve kaliteli bir oyun olduğunu duşunuyorum,keyifli dinlemeler dilerim.

Not2:etiket kısmında bir sıkıntı var sanıyorum benim eklemediğim bir suru etiket eklenmiş.