Bu seriye hayranım.İngilizcesini geliştirmek isteyenler icin resmen bir hazine.Atın philips mp3 calara.Bakın keyfinize.

Gizli İçerik:
Gizli içeriği görmek için mesaj yazmalısınız.

Philips gogear vibeden cok memnunum.20 saat şarjı gidiyor arkadaş.Ama hafızasını tam doldurunca kafayı yiyor haberiniz olsun.

Gizli İçerik:

Ben warez-bb'den fi tarihte uğraşa uğraşa indirmiştim.1.95 cigabaytlık partlara boldum.Yavaş yavaş yuklemeye başladım.Turkiyede internet hızları malum.Seneye linkleri veririm herhalde.))19 kusur cıgabayt ediyor toplamı.Radyo kayıtları 1940larda oluşturulmaya başlanmış.900 kusur tane mp3 var.Duşunun mp3 calara atıp dinlediğinizde ingilizcenize katkısını.

NOT:En kısa surede linkleri eklerim.Yavaş yavaş yukluyorum mecburen malum internet hızları.Konu guncellenecek.

Guncelleme:
Gizli İçerik:

Gizli İçerik:

Gizli İçerik:

Gizli İçerik:

Gizli İçerik:

Gizli İçerik:

Gizli İçerik:

Gizli İçerik:

Gizli İçerik:

Not olarak ekleyeyim ,başka uyelikler alıp onlara yukleyeceğim linkleri.Yani bazı dosyalarda yukleyen btrcixx, bazılarında başka birisi nasıl oluyor bu iş tarzında sorular sormayın diye yazıyorum.

Benim elimde akbilgeden indirdiğim Osmanlı Turkcesi kitaplar var.4 dvd tutuyor toplam.Onları da yuklemeye başlarım 1-2 haftaya.Şu aralar yoğunum.Aslında daha cabuk verirdim linkleri ama , internet kesilince 2-3 kere baştan başladı dosya yuklemelerim.Olmazsa wualayla calışacağım ya da skydrivela arkadaş.Bu ne ya?Zaten 80 kb dosya yukleme hızımız bir de ,baştan başlıyor yandex uygulamasının dosya yuklemesi.

8 ve 9. partlarıda eklendi.Bu paylaşım kemale ermiştir.Sıra akbilgeden indirdiğim Osmanlıca kitaplarını paylaşmakta.