orgulu gelin başı modelleri orgulu gelin sacı modelleri orgu sacı dağınık başı 2010 orgu
Bence insanın evlenirken sacını sanki okula gider gibi ormesi cok sacma ben asla orgu sac kullanmam evlenirken..Cunku bi kere cok sade... Ne biliyim topuz dağınık topuz vb. şalşallı şeyler varken nie sade bi orgu olsun ki??

2000 yıllar artık onlu rakamlarla anılmaya başlanırken 2010- 2011 yılları ekolojik yaşamın en sağlam benimsendiği yıllar olacak. Buna gore sadece yediklerimiz ve ictiklerimiz dışında kozmetik urunler de her gun daha eko-duzene uygun uretilecek zaten atmosferi delen sac spreyleri değil miydi?

İşte sprey kullanmadan tasarlanan dağınık tiftik tiftik sac modelleri moda kanalları ve moda kataloglarında daha cok yer aldıkca gunluk saclar bir iki doğal orgu havasında duzenlenerek uzerine duvak konulduğunda "gelin sacınız tum ihtişamı ile hazır olacak.."

Orgu 2′li ya da 3′lu hic fark etmez hatta 5′li sepet orgu aralarına serpiştirilmiş bir kac tutam dokulu krepeler ile orgu arasından kacar gibi gorunen saclar hem doğal hem de guzel olacak. Tıpkı yun orgulu kazaklar gibi …
Ensede toplanan at kuyruğu iki eşit parcaya ayrılacak ve 3′lu orguleri yapılan bu iki tutam birbirine sarılırcasına cevrilerek ensede balerin topuzu havası verilerek ve bollaştırılarak toplanacak.. İşte size ensede orgulu topuz ..duvak ister altta ister topuzun ustunde hic fark etmez.. Birkac swarovski taşlı tokası da eklendi mi gelin sacınız hazır….

Makyaj daha da onemli ama ben size renklerden bahsedeyim istiyorum asla pespembe yada yavru ağzı değil..
Toprak tonları, kremler, bejler, kul tonları ve ateşin her hali.. Ozellikle kor ateş tonları .. Yani doğaya bakınca ne goruyorsanız makyajda da o renkleri secmelisiniz. Tabii sac renginizle uyumlu olmak şartı ile.. Ve bir ufak tuyo ile bu yıl gelin saclarında cığır acan bir yenilikten bahsetmek istiyorum.
Kakul kestirmeden saclarınızı riske etmeden "pelcem peruk" kullanabilirsiniz..
Ozellikle hormonsal sorunlar nedeniyle saclarınızın on bolgesinde az sacınız varsa size altın bulmuş gibi sevinc cığlıkları atan gelinler olduğunu cekinmeden soyleyebilirim