Arkadaşlar Turkıye'de ve yurt dısında bana gore en iyi denilcek seviyeye ulaşmış dj leri asagıda sıraladım . Lıstem karısık isimler biraz uzak gelebilir yada tanımayan cıkabılır ama araştırıldıgı zaman gorulcektir
1- Sertac kaya ( Vocal Trance yapar cokta kalıtelıdır , zaten eleman pioneer pro akedemi ankara egitmeni )
2- Burak Yeter ( prograssive yapar aynı zaman turkıyenın en ıyı house yapanlarındandır ayrıca pioneer pro akedemi turkıye sorumlusu )
3- DJ Yakuza( Can Utku ) ( Babasının gorevı ıcın Japon'ya ya gıdıp orda ogrenmi bi DJ Brezilya muzıkleri ve Caz Calarak Başlamış . Gayet de başarılı )
4- DJ Kaijin( Efe Kurşat Doğan ) ( oda ailesi ile ispanyaya gidip bu işe merak saran bi DJ Pacha dahıl bir cok unlu Club da calmış tarz olarak Trance yapıyor . Yasının genc olmasından kazanıyor bıldıgım kadarı ıle 18, 19 yasında )
5-Yunus Guvenen ( Paris doğumlu. Asıl mesleği elektrik muhendisliği. DJ'liği cok sık yapmıyor. Muzo B, Cervus ve Barış Turker ile kurdukları muzik şirketi RedFlagCollective bunyesinde elektronik muzik produktorluğu yapıyor. )
Benim listem bu dj onur dıyen arkadaslara gulerım tek sample ekleyerek dj olunmaz arastırın turkıyede caldıgı tek bir club yok herıfın saygılar
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Müzik
- Yurt Dısında turkiyeyi en iyi temsil eden 5 turk dj