Muzik Dunyasına Eşsiz Muzik Politikaları Kazandırmış Olan 1000 e yakın esere imza atmış DJ KaBiyografi:1987 Manisa dogumlu.
-İlkoğretim Surecinde, tum hobbyleri okulundaki electronic ses ekipmanları olmuştur.
-Eğitim Ve Oğrenimindeki 5.inci yılında uygulamalı ders olarak okulunda ses ekipmanları uretmiştir.
-2001 Yılında İmo Uluslar Arası Denizcilik Organizasyonu, TC.Fatsa Ataturk Anadolu Denizcilik Lisesini Kazanmıştır.
-Başarılı Bir Oğrenci Olan Ferhat KANTIK, Eğitim Suresi Bittikten Sonra Muziğe ve denize Olan ilgisini kaybetmemiştir.
-ilk olarak bircok Organizasyon Şirketlerinin tonmaister ve dj'liklerini yapmaya baslamıştır.
-Uretim e ilgisi olan Ferhat KANTIK (DJKANTIK) Dunyanın En Buyuk Studio Technologysi Ureten Steinberg Firmasına, Electro Pluck ve Bubbling instrumalar programlayıp sunmuştur.
-2006 Yılında Dunyadaki bircok muzik uretim yarışmalarına katılıp Uluslararası dj sıralamalarına girmeye hak kazanmıştır.
-(Britney Spears - Break The Ice) Productionu ile TheDjList de Dunyadaki En iyi 150 Dj i arasına girerek Turk Bayrağını temsil etmiştir.
-2007 ilk projesi olan "Cep Melody" Productionları ile hedefini başarılı bir şekilde gercekleştirmiştir.
-Electronic muzikte başarılı ranklar ellde eden Ferhat KANTIK, Bircok Eğlence İşletmelerinde, Benimsediği Muzik Politikasını beğenilerle sunmuştur.
-2009 yilinda Cıkardığı (Electro Clubbing) Albumu 4 Saatte 214178 kişi tarafından Download rankı Elde etmiş olup Fanlarının sayısı her gecen gun artmıştır.
-1000 i aşkın productionu ve cok onemli muzik birikimi arşivine sahip olan Ferhat KANTIK (DJKANTIK) Yerli, Yabancı bircok sanatcının muzik altyapısını oluşturmuş ve sektore bircok reklam muziği kazandırmıştırntik ın Sayfasına Destek icin El Ele.