Ben yaklaşık 1 aydır dubstep muzik ile ilgileniyorum .Ama nerdeyse 2 yıldır yabancı muzik dinlerim (ezik buzuk inna parcalarından değil baya baya iyi şarlılardan she wolf vb ).Ve şarkıları da genllikle melodinin ve ritmin kalitesine gore secerim .Bu her muzik turu icin gecerli.Şarkılar ritme gore benim icin bişeyler ifade ediyordu.Ben de electronik miziğe yoneldim.Ve dallarından en cok dubstep i sevdim .Ve bu oyunlarla ilgilendiğim kadar dubstep ile de ilgilendim.Hatta bazen oyunları bile dubstep golgeledi .Coğu zaman yanımdaki kişiler bana farklı va yartıcı olduğumu soylerdi .Ben de bunu yaratıcılığı dışa muzik ile vurabileceğimi duşundum.İntarnetten birkac program ile (Until AM) denemeler yaptım ve iyi gozukuyordu .Dubstep i geliştirmek istedim ve araştırdım ama kaliteli yapmak gerktiği soylendi.Bu kaliteden ne kastediliyor anlamadım.Dubstep yapmak gercekten zor mudur .3-4 aya kadar herşeyi yenileyip (pc,hoporlor vb ) başlamayı duşunuyorum ama benim nedeyse bu dubstep konusunda hic bilgim yok.Deneyimli abilerimizden yardım istiyorum