Swedish House Mafia - Don't You Worry Child Yada Save The World Gibi Cok Guzel Parcalar Cıkarırken Aynı Adamlara Bi Bakıyorsun Here We Go [AXTONE] Gibi Cok Degişik Bir Parca Cıkarmış,Dinleyici Neye Gore Secicek Sanatcıları Şarkıya Gore mİ?Şarkıya Gore Secince Coplukten Dolayı Şarkı Kalmıyor,Hani Sen Ne Konusuyorsunlan Degişik Diye Bir Soz Varya

Sen Ne Degişiklik Yapıyorsun Kardeşim Diye Soruyor Dinleyici

Aynı Turde Şarkı Yapan Tiesto Ve Armin Vardı,Biri Delirdi House Yapmaya Karar Verdi, Digeri Aldı Başını Yurudu

Belki Bu Bilgiler Sayesinde Kendinize En Uygun Elektro Muzigi Secmenize Biraz Yardım Edebilirim.
Uzun Zamandır Trance Muzik Dinliyorum.Biraz Alt Turlerinide Araştırıyım Dedim Ve Topladıgım Bilgileri Paylaşıyım Yeni Dinleyen Arkadaşlar Hangi Turleri Sevdiklerini Rıhatca Anlasın Diye Bu Konuyu Actım,Bildigim Kadar Ve Basitce Acıklamaya Calıştım,Zamanla Yorumlardaki Cevaplar Toplanıp Konu Daha Sade Ve Basit Bi Hale Getircem..Şuan İcin Bu Turleri Araştırdım,Zamanla Konuyu Duzgun Bi Şekilde Guncelliyip Yeni Turleride Ekliyecegim,,Yorumlarınız Sayesinde Konuyu Guncel Tutmayı Duşunuyorum..Malum Burası Dışında Elektro Muzik Hakkında Tartışmak İcin Uygun Bir Portal Yok....
UPLİFTİNG TRANCE
Sakin Ve Neşe Verici Muzik Olarak Tanımlanabilir,Sanki Birisi Ninni Okuyormuş Gibi Rıhatlayıp Gevşersiniz.
Hafif,Sakin Ve Motive Edici Muzik
Duderstadt - Sunrise
Rapha - Pandora
Kiholm - Fragile
Progressive Trance
Muzik Kademe Kademe Yukselerek Gider,Şarkı Giddikce Farklı Bir Şekilde İlerler, İlerlemeli Bir Oyun Oynuyormuş Gibi Muzik Giddikce Daha Fazla Gaza Getirir İnsanı,
http://www.youtube.com/watch?v=6PkOIslrLoI...E94&index=1
Armin van Buuren feat. Ana Criado - Down To Love (Kyau & Albert Remix)
Armin van Buuren feat. Nadia Ali - Feels So Good (Tristan Garner Remix)
Armin van Buuren - Mirage (Alexander Popov Remix)
Big sky - armin van buuren. Bu Parcayı Tek Gecerim:=)
Tech Trance
Cok Fazla Hareketli Muziklerdir,İcinde Dinleyiciyi Duşundurucek Bir Yanı Yoktur,Ortaya Cıkar Deli Deli Dans Edersin,Kafanız Guzelse Belki Dinlenir,Zira Ayık Kafayla Kimse Katlanamaz

Trance Muzigin Duygusal Yanıyla Tekno Muzigin Birleşimi Gibi Duşunebilirsiniz.Tekno Sevenler İcin Guzel Olsada Trance Sevenler İcin Pek Sevildigi Soylenemez.Belli Başlı Parcalar Dışında Cogu Trance Dinleyicisi Tercih Etmez.Tekno Sevenler İcin İyi Bir Trance Turudur..
Commander Tom - Are Am Eye
Hard Trance
Adındanda Anlacıldıgı Gibi Sert Trance Turudur,
Parcalar Cogum Zaman Sert Ve Hızlıdır,
Norman Bass - How U Like Bass (Warp Brothers Remix)
Spiritual Project - Any More (Luca Antolini Remix)
Epic Trance
Parcaların Bir Hikayesi Var Diye Duşunebilirsiniz
Hans Zimmer - Black Hawk Down Şarkısına Trance Eklediginizi Duşunun
Hans Zimmer Trance Şubesi Olarak Duşunebilirsiniz
Yada Muzigi Ringdeki Bir Boksor Gibi Duşunun.Once Nakavt Oluyor Herkez Kaybetti Derken Bi Anda Catttt Bi Koyuyor Rakip Pert

Yada Bir Film Fragmanı Gibide Duşunebilirsiniz,
Akku - Infinito (ASKII Cinematic Remix)
fanatic emotions - love feelings (trance melo mix)
Elektro House
Baslar Kismen Daha Yogundur..Disko,Club Vs..Yerlerde Cok Calınır Bu Muzikler.
Aslında House Elektro İsmi Daha Dogru Olur Şunku House Muzige Kismen Elektonik Destek Verilmiş Diyebiliriz
Elektro İsmi Yanıldıcı Olabilir,Elektronik Muzik Sevmiyenler Bile Elektro House Şarkılardan Hoşlanıyor,En Azından Belli Başlı Parcalardan
J-Trick, Reece Low & Blissando - Higher Ground (Ropick Remix)
Daha Yumuşak Bişeyler İyi Gelebilir

AzeR Dreaming - Morning Sun
Crash (Original Mix) Adventure Club
Belki

Progressive House
Progressive Trancede Oldugu Gibi Burdada Şarkı İlerledikce Degişir Melodiler Sabit Kalmaz.Tranceden Farkı House Muzik Ogelerini Barındırması
Like Home (Original Mix)Nicky Romero, NERVO
Dark House
Hakkında Cok Az Bilgi Var Zamanla Guncellerim
Depp House
Stay High Baby (Original Mix) Maceo Plex
For The Very First Time HNNY
Techno
Biraz Jaz,Rap,Mozart Karışımı Muziktir

Keyifli Bir Muzik Turudur
Aslında Techno Muzigin Rap Techno,Jaz Techno Vs...Diye Turleride Olabilir Ama Technoda Ozgursunuz Her Şeyi Altına Koyabilirsiniz Şarkının,Şarkı İyi Olmak Zorunda Degil Techno Olsun Yeter

Tell Me (Original Mix)Justus Kohncke
Gray Matter (Original Mix)Sean Collier
Lambada Dance
Minimal
Şarkı Pek Fazla Melodi Degiştirmeden Calar Ve Melodilerin Bir Hikayesi Vardır,Karamsar Bir Moddayken Falan Acarsanız,Yada Kafanız Kıyakken Acarsanız Sizde Melodi Olabilirsiniz.Cok Neşeliyim Minimal Dinliyim Diye Birşey Olmaz

Cogunlukla Sizin Dunyavi Şeylerden Uzaklaştırmak Gibi Yada Sizi Ruyaya Sokmak İcin Falan Dinlenen Muzik Turu Diyebiliriz.Sabit Bi Tanıma Sokarsak Melodi Degişimleri Cok Az Olan Ve Az Notayla Calınan Şarkı
Diyebiliriz Ama Sanatsal Yonu Anlayana Cok Yuksektir

Andreas Mugge - Drink & Drive
Aphex Twin - Nannou
Swayzak - State of Grace
Philip Glass - Koyaanisqatsi
GOA
Hakkında Pek Birşey Bulamadım.Bulduklarım Kafa Karıştırabilir,
Dubstep
Cok Hızlıdırlar,Birden Baslar Eklenir Ve Şarkıda Kesiklikler Vardır,Bi An Pc Kitlenirde Ses Durmadan Tekrarlanır Ya Onun Gibi Şarkılarda Birden Kesiklikler Olur,Aynı Şekilde Video Kliplerde Kesik Haraket Eder
Skrillex & Damian "Jr. Gong" Marley - Make It Bun Dem
Yada Benzer Şarkılar Dubstepdir.Zaten Dinleyerek Şarkının Dubstep Oldugunu Anlamak Yeteri Kadar Kolaydır,Bu Yuzden Başka Şarkı Vermeye Gerek Yok..Genede Yeni Şarkı Yerine Mevcut Şarkılara Dubstep Edit Yapmak Daha Guzel Diye Duşunuyorum
Skrillex & Katy Perry - E.T. (Bugzz Equinox Remix)
Drum'n Bass
Filmlerde Bazen Olay Cıkarda Adam Kacarya,Arkadan Cok Hızlı Bir Muzik Girer İşte Bu Muzik O Muzigin Babasıdır

En Belirgin Ozelligi 170 BMP Gibi Yuksek Hızlarda Calması
Noisia & Bad Company - Meditation
trip-hop
Jaz Ve Hip-Hop Karışımı Muziktir.Rap Muzigin Yavaş Tonlarıyla Jaz Muzigin Yavaş Tonlarını Toplayıp Yavaş Bir Şarkı Cıkarmışlardır,Kismen İcinde Elektronik Muzik Vardır,Ama Sakin Havası Herşeyden Agır Bastıgından Elektro Muzik Sevmiyene Bilen Kendini Dİnledir,En On Yargılı Jaz Dinleyicilerinin Bile Trip-Hop Yuzunden jazı Bırakmışlıgı Vardır

Massive Attack - Angel
Massive Attack - Butterfly Caught <