Slmlar
2 sene eğitimle 8 senedirde amator olarak klasik calıyorum.Hergun mutlaka 1-2 kez caldığım 15 e yakın cok hoş klasik parcam var (De la alhambra,El ultimo tremolo,La cathedral vs..)
Bunların dışında bazı piyasa şarkılarını hatta hoşuma giden ağır parcaları (Candan E.-Sensizlik olsun Kimseye etmem şikayet olsun ) Klasikte arpej akor solo hatta bazen davulunu dahil calıyorum tek gitarla.İşin gerceği Igor Presnyakovdan aldığım ilhamla yaptığım yeni hobimdir bu hoşumada gitmiyor değil cok ama cok zor begenen biri olmama ragmen.

Universitenin grubunda calıyorum.Klasik gitarım "Admira Juanita" orta duzey hoş bir gitar fakat sorun şu ki grupla calarken mikrofona gereksinim duyması ve lanet mikrofonların dandik olması sebebiyle hic haz almıyorum calarken.Sesini cok zor duyuorum duydugumdada cıkan ses berbat otesi :S
Grupta genellikle arpej bende ama solo attığım ritm attığım durumlarda oluyor nadiren.
Kısacası bana elektro akustik bir gitar lazım butcem 700-800 lira civarı.Gitarlardan pek anlamam markası olsun gitarın agacının onemi olsun vs hic bilmem

1-Anfidekinden daha cok anfisiz caldığım ses onemli
2- Daha once elime 2-3 kere akustik gitar gecti fakat sesleri ya cok tok tu yada cok tizdi.Akustikten soğudum acıkcası o zaman.Canlı gumbur gumbur sesler alabilceğim birşey olmalı
3-En cok arpeje uygun olmalı tabi
4-Azcıkta fiyakalı dursa fena olmaz yani Bıktım turuncu kasadan

Bu ozelliklere dedigim fiyat olurmu olmazmı dedigim gibi hic bilmiyorum.Kb mayın hic ama hic araştırmadan actım bu konuyu bu sitede.Yardımcı olursanız cok makbule gecer ilk konserime guzel bir gitarla cıkmayı saglayın bana lutfen

Son bi sorum daha var tırnakla calmamın bi sakıncası olurmu akustikte acaba? Bu konuda da bilgiye ihtiyacım var