“Bitcoin Borsasında Psikolojinizi Yönetebilir misiniz?” Testinize Hoş Geldiniz!
Bu test, bir trader olup olmadığınızı veya bir eğitim almanız gerekip gerekmediğini belirleyecektir. Burada testi çözmek önemli değil. Test ayrıca size bir puan vermeyecektir. Buradaki amaç hem zamanla yarışmak hem de psikolojinizi test etmektir. 7 Sorunuz var. Ama sadece 60 saniyen var.
Bu, her soru için ortalama 8 saniyeniz olduğu anlamına gelir. Zamana yenik düşerseniz ne yapacağınız çok basit. Zaman yönetimi, psikoloji yönetimi ve daha birçok konuda eğitim almanız gerekiyor. Hem zamanı hem de psikolojinizi yönetmeye hazır testi çözmeye başlayalım.
NOT: Test başlamadan önce bize adınızı ve e-posta adresinizi vermenizi rica ederiz. Bu, tüm içeriklerimizden haberdar olmanız için çok önemlidir. Bize e-posta adresinizi verdiğinizde yeni içeriğimiz hakkında sizi bilgilendireceğiz.
Artık Hazırsınız! Test Başlıyor…
Name

Takip ettiğiniz kripto para birimi düşerse ne yaparsınız?
Elimi yüzümü yıkayıp çare monitörlerimi izlemeye başlarım.
Sosyal medyayı inceler ve konuyla ilgili tüm haberleri takip ederim.
Ne olursa olsun önceden çizdiğim plana sadık kalırım.

Bütçenizin çoğunu güvendiğiniz ve üzerinde çok araştırma yaptığınız bir projeye yatırır mısınız?
Hayır! Paramın sadece belirli bir miktarını yatırırım.
Yeterli bir analiz yaptığımı düşünüyorum ve projeye güveniyorum. Yatırım yaparım.
Analiz veya projenin gücü beni ilgilendirmez. Kazanmak istediğim miktara ulaşabileceğim kadar stratejik yatırım yaparım.

Eyvah! Likid olmaya çok yakınsın. Derhal harekete geçmelisin.
Likid olmak benim için zor! Biraz daha bekleyeceğim.
Planıma sadık kalacağım. Biraz daha sermaye ekleyeceğim.
Tüm paramı kaybedemem! Zarar etmiş olsamda çıkış yapıyorum.

Elon Musk Tweet attı! Şimdi ki hamlen ne?
Girebileceğim en düşük tabandan para satın alıyorum. Yeterli kar elde ettiğimde satışlarımı tamamlarım.
İnsalar fark edip harekete geçmeden önce tabandan para toplamam gerekiyor.
Ben elon musk değilim! Yatırım tutarıma ve analizime bağlı kalarak işlemlerime devam edeceğim.

Kripto Para Birimi Piyasası son derece hızlı bir şekilde yükseliyor. Şu anki planın ne?
Bu kadar insan yanılıyor olamaz. Büyük ustalar satın alma önerilerinde bulunur. Biraz satın alacağım.
Kazanabileceğim kadar satın alırım.
Planıma ve stratejime uygun bir boşluk olursa klasik koin alımlarıma devam edeceğim.

Çok fazla para kaybettin. Sermayeniz kalmadı. Şu anki planın ne?
Borçlanarak veya banka kredisi kullanarak yatırımlarıma devam edeceğim.
Tüm bilgi ve tecrübemi iş adamlarına anlatarak yeni yatırımcılar bulurum. Kendime sermaye yaratırım ve borsaya devam ederim.
Borsa bana göre değil. Çalışma hayatıma farklı bir sektörde devam edeceğim.

Ciddi bir karlılık elde ettiniz. Sermayeniz arttı. Bir çılgınlık yapalım mı?
Bu benim işim! Tabii ki, delirmek bana çok para kazandırabilir. Ama bu ben değilim. Stratejime sadık kalacağım...
Denemenin neresi yanlış? En çok kârı kaybederdim.
Hepsini değil! Ama çılgınca şeyler yapmayı düşünebilirim.
1 out of 7 Please fill in the comment box below.

Cancel