https://forumla.net/
119 Karayolu'nun aşağısında, Chester's Mill'de kıyamet kopmak uzere...
Guzel, guneşli bir gunde kucuk kasabanın dunyayla olan butun bağlantısı gorunmez bir guc tarafından kesilir. Ucaklar gorunmez bir kalkana carpar, şiddetli bir yağmur onune geleni yıkıp yerle bir eder. Kubbe yavaş yavaş alcalırken bahcevanın eli kopar. Arabalar infilak eder. Aileler birbirinden kacar, herkes panik icindedir. Hic kimse bu kalkanın nedenini, neden, ne zaman geldiğini ve ne zaman ortadan kalkacağını bilemez. Bir Irak savaşı gazisi ve acımasız bir politikacı Kubbe'nin altındaki gucu ele gecirmeye kararlıdır, ama onların asıl duşmanı Kubbe' dir, cunku zaman gittikce azalmaktadır. (Alıntıdır.)
Stephen King'in bu eseriyle Under the Dome dizisini izleyerek tanıştım. Diziyi o kadar beğendim ki, internette hemen kitabı aramaya koyulmuştum, aramadığım yer kalmamasına rağmen o sure zarfında kitabı hic bir şekilde bulamamıştım Son zamanlarda bir cok yerde paylaşılır olmuş; kitabı bulduğumda inanılmaz mutlu oldum ve bu mutluluğu sizlerle de paylaşmak istedim. Dolayısıyla tarama ve duzenleme bana ait değildir, yalnızca yukleme bana aittir. Herkese keyifli okumalar dilerim.
edit: Ayrıca kitabın durumu (yayın tarihi) forum kurallarına aykırı mı bilmiyorum, şayet aykırı ise tabii ki de konu kapatılabilir.
edit: Şimdi baktım saygıdeğer zamangezgini daha once bu konuyu acmış. Belki de onun duzenlediği ama forumda paylaşamadığı pdfyi başka yerden bulmuş bile olabilirim
Stephen King, Under the Dome
Keyifli okumalar dilerim..
Stephen King - Kubbenin Altında
Yabancı Dilde Kitap ve Dergiler0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Kitap Forumları
- Yabancı Dilde Kitap ve Dergiler
- Stephen King - Kubbenin Altında
-
23-07-2022, 22:43:59